Útok sexepílu v plnej zbroji! Hviezdy vytasili bujné dekolty aj zvodné nohy

Poriadny útok ženského sexepílu a pôvabov - také bolo víkendové udeľovanie cien Guys Choice Awards, ktoré pravidelne rozdáva televízia Spike TV.

09.06.2014 14:15
debata
Herecké kolegyne a kamarátky - Jaime King... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Jaime King (vľavo) a Jessica Alba Herecké kolegyne a kamarátky - Jaime King (vľavo) a Jessica Alba.

Na ceremoniál do priestorov Sony Pictures Studios v Kalifornii dorazila napríklad herečka Jessica Alba. Niekoľkonásobná víťazka kategórie najžiadanejšej herečky sa tentoraz objavila ako vyhlasovateľ ceny. Bez jedinej pochybnosti však vyzerala veľmi príťažlivo a sexi. Pomohli jej k tomu aj rafinované minišaty s priehľadným panelom pod prsiami. Pochádzali z dielne dizajnéra Davida Komu.

Herecké kolegyne a kamarátky - Jaime King...
Modelka a herečka Renee Bargh.
+9Chrissy Teigen predviedla bujné poprsie v sexi...

Zahanbiť sa nedala ani kamarátka hollywoodskej hviezdy – herečka Jaime King. Čierne minišaty s výrazným dekoltom zdobeným našívanými reťazami a náhrdelníkmi pôsobili provokatívne, no vlastne nič neodhaľovali.

Nechýbali ani tohtoročné hviezdy titulky Sports Illustrated – modelka Chrissy Teigen, ktorá vo februári tohto roka pózovala na titulnej strane najslávnejšieho plavkového časopisu s dvojicou kolegýň Ninou Agdal a Lily Aldridge. Teigen, vydatá za speváka Johna Legenda, nechala svoju polovičku doma a vyrazila „zvádzať“. Žlté minišaty z dielne Three Floor boli naozaj pikantnou voľbou. Zdôraznili Teigenovej poprsie aj sexi nohy. Spomenutá Aldridge tiež stavila na odhalené stehná – v jej prípade pomocou zvodného rozparku.

Chrissy Teigen si obliekla žlté žiarivé... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Chrissy Teigen Chrissy Teigen si obliekla žlté žiarivé minišaty Three Floor.

Neprehliadnuteľná bola aj herečka Sandra Bullock, ktorej cenu pre najsexi hviezdu dekády odovzdala trojica kolegov, s ktorými v minulosti účinkovala na plátne – herci Matthew McConaughey, Hugh Grant a Keanu Reeves. Samotná Sandra, ktorá už čoskoro oslávi 50. narodeniny, si zaspomínala na film Miss Špeciálny agent a šerpu aj s korunkou predviedla v minišatách. Vyzerala skutočne výborne. Viac v galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Chrissy Teigen #Jessica Alba #Guys Choice Awards

+ Posilnite svoju imunitu zdravou stravou a odpočinkom.
Neočakávané príjmy vás potešia, buďte pripravený....

+ Vyberajte vhodný typ hydratácie práve pre svoju pokožku.
Šetrite, avšak si dávajte pozor na čom šetríte....