Trblietavá Nicole Kidman v Šanghaji. Prišla si pre cenu, očarila

Trblietavé brnenie a oslnivý vzhľad - austrálska herečka Nicole Kidman v sobotu kraľovala červenému kobercu na filmovom festivale v Šanghaji.

16.06.2014 00:00
debata
Herečka Nicole Kidman v róbe Dolce &... Foto: SITA/AP
Nicole Kidman Herečka Nicole Kidman v róbe Dolce & Gabbana.

Štyridsaťšesťročnú herečku pozvali na 17. ročník podujatia, aby jej odovzdali cenu za výnimočný prínos filmu. Do rúk austrálskej rodáčky ju odovzdal britský herec Hugh Grant a režisér John Woo.

Herečka Nicole Kidman.
Do Šanghaja zamieril aj herec Hugh Grant.
+2Herečka Nicole Kidman v róbe Dolce & Gabbana.

Sama Nicole však pútala pozornosť už pred samotným slávnostným ceremoniálom a dôvodom bola určite aj jej pompézna róba z dielne Dolce & Gabbana. Zaujímavosťou pritom je, že ide o šaty, ktoré mali na móle premiéru už v roku 2007. U holly­woodskych hviezd je zvykom, že si zväčša obliekajú tie „najčerstvejšie“ vychytávky. Zdá sa, že Kidman má rada aj „archívne“ modely.

Herečka, ktorú od štvrtka môžu vidieť aj slovenskí diváci vo filme Grace – Kňažná z Monaka, stihla v Číne tiež urobiť reklamu tejto novinke. Len pred pár týždňami mal film premiéru na festivale v Cannes, kde hviezda zaujala aj svojou nehybnou tvárou (viac tu). Zdá sa, že botox sa už ako-tak vstrebal, v Šanghaji vyzerala prirodzenejšie a pôvabnejšie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #festival #ocenenie #Dolce & Gabbana #Nicole Kidman #Šanghaj

+ Na alkohol dnes zabudnite, zvoľte si dnes inú cestu.
Osviežte si myseľ a opakujte si čo už viete a k tomu sa...

+ Nezabúdajte na preventívne prehliadky aj keď sa cítite dobre.
Staré dlhy sa vyriešia, cítite finančnú úľavu....