Móda z mesta: Slobodníková bola sexi, Ďurianovej pôvab zatienili neóny

Minulý týždeň bol v hlavnom meste Slovenska bohatý na viacero podujatí, kde sa to hemžilo známymi tvárami. Celebrity sa opäť parádili, niektorým to vyšlo, iným trochu menej.

18.06.2014 00:00
debata
Podnikateľka a bývalá modelka Simona... Foto: Vlado Anjel/STAR Production
Simona Brnová-Slobodníková Podnikateľka a bývalá modelka Simona Brnová-Slobodníková.

Podujatie Móda v meste, ktoré sa konalo pod záštitou Bratislavských módnych dní, prinieslo módu domácich tvorcov do centra. Uvoľnená letná atmosféra sa premietla aj do ležérnej garderóby a väčšina dám spravila dobre, že sa nesnažila zbytočne akcentovať akúsi pompéznosť či honosnosť svojho vzhľadu.

Modelka a bývalá playmate Andrea Heringhová.
Slovenská moderátorka Marianna Ďurianová.
+11Modelka a moderátorka Soňa Skoncová porotcovala...

Jednou z najlepšie oblečených dám bola opäť modelka a podnikateľka Simona Brnová-Slobodníková. Štíhla vysoká dáma si vzala trendový top nad pupok a kalichový sukienku s výraznou potlačou modrých kvetín na citrónovom podklade. Topánky na klinovom podpätku len akcentovali akoby dovolenkovú náladu celého outfitu. To síce spĺňali aj slnečné okuliare, ale počas prehliadky si ich mohla Slobodníková rozhodne zložiť dolu.

Ľahké lososové minišaty s golierikom zdobeným štrasom zvolila modelka a moderátorka Mária Zelinová. Nešlo o žiaden originálny look, ale zároveň voči nemu nesmeruje ani výčitka – bol v poriadku. Škoda však, že si Zelinová ponechala na hlave prehliadkový účes (pár minút pred tým, ako nastúpila do práce moderátorky Fashion TV ešte pobehovala po móle). Biela elastická čelenka a rybí cop k šatám nepasovali.

Modelka a moderátorka Soňa Skoncová porotcovala... Foto: Michael Durczok
Soňa Skoncová Modelka a moderátorka Soňa Skoncová porotcovala v súťaži Mister Manhunt 2014.

Jej kolegyňa Soňa Skoncová sa o deň neskôr objavila ako členka poroty na akcii Mister Manhunt 2014 a pri výbere garderóby bola originálnejšia. Sukňa v nadýchanom strihu na spôsob 50-tych rokov s výrazným kvetinovým vzorom bola krásna. Skoncová ju doplnila extravagantným bielym topom nad pupok s akoby aranžovanými trakmi. Zlaté sandáliky boli jemnosťou a tvarom výborné, otázne je, či sa trochu táto farba nebila so zvyškom. Kvety vo vlasoch však mohli radšej zostať doma na poličke.

Slovenská moderátorka Marianna Ďurianová. Foto: Michael Durczok
Marianna Ďurianová Slovenská moderátorka Marianna Ďurianová.

Moderátorka Marianna Ďurianová znovu potvrdila, že kombinovanie je jej najväčšou slabosťou. Biele čipkované puzdro bolo veľmi pôvabné, nežné a ženské. Krikľavá listovka sama osebe by ušla, sandáliky možno tiež. Dokopy to však bol miš-maš, ktorý nefungoval. Ostrý neón v kombinácii s jemnou čipkou nevytvoril želaný efekt (nepomohla ani čipková plocha na listovke) – pôsobilo to akoby sa Ďurianová nevedela rozhodnúť, akú náladu bude mať jej odev a tak pridala z každého niečo.

Modelka a bývalá playmate Andrea Heringhová. Foto: Michael Durczok
Andrea Heringhová Modelka a bývalá playmate Andrea Heringhová.

Neónové prvky v garderóbe Andrey Heringhovej fungovali omnoho lepšie. Dlhé letné šaty, v ktorých sa jemný odtieň sivej miešal s oranžovou a neónovou zelenou, boli skvelé. Heringhová k nim zvolila aj vhodnú vizáž a zlaté doplnky boli v poriadku. Škoda len zlatých sandálikov Yves Saint Laurent. Sú síce krásnym kúskom aj farebný odtieň by bol v poriadku, ale v tomto prípade nefungovala platforma, obuv mohla byť subtílnejšia.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Andrea Heringhová #Soňa Skoncová #Marianna Ďurianová #Simona Slobodníková #Mister Manhunt #BMD

+ Humor nech vás neopúšťa a to za každých okolností.
V práci všetko zvládnete ľavou zadnou, nemáte sa čoho...

+ Nedávajte do seba kopu liekov, vaše telo s tým nie je OK.
Dnes toho budete mať na práci dosť, preto...