Krásna Němcová ohúrila v červenej, nezaostali ani jej kolegyne

Galavečer nadácie Happy Hearts si nenechali ujsť hviezdy ako Sheryl Crow či Karlie Kloss.

20.06.2014 14:00
debata

Nadácia Happy Hearts (Šťastné srdcia) funguje už desať rokov. Pri tejto príležitosti sa v New Yorku konal galavečer, na ktorom sa zúčastnilo niekoľko známych tvárí. A bolo sa veru na čo pozerať.

Modelka a zakladateľka nadácie Happy Hearts... Foto: Reuters, MIKE SEGAR
Petra Němcová Modelka a zakladateľka nadácie Happy Hearts Petra Němcová počas galavečera nadácie Happy Hearts v New Yorku.

Zakladajúca členka nadácie Happy Hearts (Šťastné srdcia), česká rodáčka Petra Němcová, počas galavečera celá žiarlila. Modelka predstúpila pred

fotografov v červenej róbe a rozhodne všetkých prítomných zaujala. Ale nebola jedinou kráskou na červenom koberci. Pozvanie prijali aj jej klegyne z oblasti modelingu či šoubiznisu ako Sheryl Crow, Karlie Kloss, Coco Rocha či Naomi Watts.

Modelka a zakladateľka nadácie Happy Hearts...
Sheryl Crow počas galavečera nadácie Happy...
+2Modelka Arlenis Sosa  galavečera nadácie Happy...

Nadácia Happy Hearts vznikla v roku 2004 po tom, ako ničivá vlna cunami udrela na thajské pobrežie. Nadácia financuje stavbu škôl na územiach postihnutými prírodnými katastrofami, za desať rokov existencie sa vďaka nej podarilo vybudovať 85 škôl.

Pre televíziu CBS Němcová povedala: „Keďže pracujem pre nadáciu, každý deň si pripomínam udalosti, ktoré som prežila. Ale namiesto toho, aby som spomienky vnímala negatívne, snažím sa o opak. Kladiem si otázku, čo pozitívne môžem urobiť ja alebo my všetci. Za desať rokov, odkedy nadácia funguje, som prišla na dôležitú vec. Ak sa na hodinu zameriate na niečo negatívne a to vás urobí smutnými, nebudete môcť robiť nikdy nič. Ale keď tú hodinu venujete rozmýšľaniu nad hľadaním nejakého riešenia, môžete niečo zmeniť.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Karlie Kloss #sheryl crow #Petra Němcová #Coco Rocha

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...