Transformers ovládli Šanghaj: S nimi aj čínska kráska a blonďatý objav

Snímka Transformers: Zánik je pre americké filmové štúdio Paramount jedna z najočakávanejších udalostí roka. Prekoná doterajšie úspechy filmov z dielne Michaela Baya?

23.06.2014 10:15
debata
Zľava: režisér Michael Bay a herci z filmu... Foto: Reuters, CHINA STRINGER NETWORK
Zľava: režisér Michael Bay a herci z filmu Transformers: Zánik: Li Bingbing, Nicola Peltz, Mark Wahlberg a Jack Reynor. Zľava: režisér Michael Bay a herci z filmu Transformers: Zánik: Li Bingbing, Nicola Peltz, Mark Wahlberg a Jack Reynor.

To, samozrejme, ukáže až čas, ale na filmovej premiére v Šanghaji, ktorá sa konala v noci z nedele na pondelok sa ošiaľ okolo prítomných hviezd javil ako dobré znamenie. To, že sa štúdio spoločne s Bayom rozhodlo usporiadať prvú svetovú premiéru práve na ázijskom kontinente, podmieňuje veľký úspech filmovej ságy práve v Číne. Tentoraz zostavu posilnila aj jedna z domácich hviezd – herečka Li Bingbing.

Zľava: režisér Michael Bay a herci z filmu...
Režisér Michael Bay (vľavo) a Mark Wahlberg...
+3Herečka Li Bingbing v kreácii Stephane Rolland...

Práve ona patrila na šanghajskej premiére medzi hlavné hviezdy. V žltej kreácii z dielne Stephana Rollanda bola neprehliadnuteľná a mnohými obdivovaná. Zahanbiť sa však nenechala ani osemnásťročná Nicola Peltz – predstaviteľka dcéry hlavného hrdinu v podaní Marka Wahlberga.

Blondínka, ktorá si zahrala napríklad v seriáli The Bates Motel, sa objavila na červenom koberci v nežnej, no zároveň pompéznej kreácii Giambattista Valli Couture.

Samozrejme, nechýbali ani mužskí hrdinovia, v ktorých čele stál hrdo a možno aj tak trošku samoľúbo Michael Bay. Do slovenských kín zavíta Transformers: Zánik vo štvrtok 26. júna. Diváci sa môžu tešiť na „dobrých“ Autobotov aj „zlých“ Deceptikonov. Novinkou budú tzv, Dinoboti – mechanické tvory, ktoré vyzerajú ako prehistorické jaštery.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Šanghaj #Nicola Peltz #Transformers: Zánik #Li Bingbing

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...