Róba za 3600 eur? Málo! Verešovú tromfla Marešova láska aj Menzelová

O tom, že slovenská modelka Andrea Verešová, sa na festivale v Karlových Varoch objavila hneď na úvod v šatách za 100-tisíc českých korún (3650 eur), sme už písali. Ale verili by ste, že aj cena garderóby iných dám sa šplhala do závratných výšin?

07.07.2014 00:00
debata
Slovenská modelka Andrea Verešová prišla do... Foto: Profimedia.sk
Andrea Verešová Slovenská modelka Andrea Verešová prišla do Varov v róbe od Natali Ruden za 100-tisíc českých korún.

Rodáčku zo Žiliny, ktorú na slávnostné otvorenie filmového festivalu obliekla dizajnérka Natali Ruden, prekonala napríklad modelka Petra Faltýnová – priateľka moderátora Leoša Mareša. Jej čierna kreácia z dielne parížskej značky Lanvin totiž vyšla na približne 120-tisíc českých korún (4380 eur). A to vraj má Faltýnová pripravených ešte ďalších štvoro šiat. „Sme tu na päť dní, tak sme kúpili rovno pätoro šiat,“ ubezpečil novinárov z Blesk.cz Faltýnovej partner Mareš.

Slovenská modelka Andrea Verešová prišla do...
Modelka Petra Faltýnová (v kreácii Lanvin) s...
+13Očarujúca herečka Jitka Schneiderová v dymovo...

Ani manželka režiséra Jiřího Menzela Olga však na sebe nešetrila. Libanonský dizajnér Elie Saab, od ktorého pochádzal jej nohavicový overal s čipkovanými rukávmi, nepatrí medzi lacných tvorcov. A hoci práve tento kúsok je už v ponuke väčšiny butikov distribuujúcich túto značku so zľavou, jeho cena je stále pomerne ohurujúca. Stojí približne 3100 eur. Ale napríklad na e-shope Stylebop.com pôvodne stál dokonca o 1300 eur viac, čiže aj v tomto prípade išlo o kúsok drahší než mala na sebe slovenská modelka.

Modelka Petra Faltýnová (v kreácii Lanvin) s... Foto: Profimedia.sk
Petra Faltýnová (v kreácii Lanvin) s partnerom - moderátorom Leošom Marešom. Modelka Petra Faltýnová (v kreácii Lanvin) s partnerom - moderátorom Leošom Marešom.

Ani jedna z prítomných dám však nedokázala konkurovať v piatok večer francúzskej herečke Astrid Bergés Frisbey, ktorá sa vo Varoch objavila v kreácii z dielne značky Chanel. Tá už je sama osebe veľmi drahou, no šaty španielsko-francúzskej hviezdy boli z kolekcie couture a to je celkom iná káva. Od prvého do posledného detailu zhotovené ručne sa môžu tieto šaty vyšplhať na sumu niekoľkých desiatok tisíc eur. Módny dom ceny podobných kreácií nezverejňuje, my sa tak môžeme len domnievať. A pozerať a hodnotiť – napríklad aj v našej galérii.

Režisér Jiří Menzel a jeho manželka Olga v... Foto: KVIFF
Režisér Jiří Menzel a jeho manželka Olga. Režisér Jiří Menzel a jeho manželka Olga v nohavicovom overale Elie Saab.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #cena #Andrea Verešová #Petra Faltýnová #MFF Karlovy Vary #Astrid Berges Frisbey #Olga Menzelová

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...