Kráska Kuchařová vo Varoch: Vyzerala božsky, aj so šperkmi za 1,5 milióna!

Pôvab a elegancia modelky Taťány Kuchařovej dokáže skrášliť nejednu akciu. Na festivale v Karlových Varoch, ktorý sa končí v piatok, chýbať nemohla.

10.07.2014 12:13
debata (1)
Modelka Taťána Kuchařová so svojím priateľom... Foto: Profimedia.sk
Taťána Kuchařová a Ondřej Brzobohatý Modelka Taťána Kuchařová so svojím priateľom Ondřejom Brzobohatým dorazili do Karlových Varov, aby tam prevzali šek pre Kuchařovej nadáciu Krása pomoci.

Držiteľka titulu najkrajšej ženy sveta z roku 2005 dorazila do kúpeľného dejiska festivalu, aby tam na otvorení nového luxusného butiku so šperkmi prevzala šek v hodnote štvrť milióna českých korún pre svoju nadáciu Krása pomoci. Okamžite sa ocitla v centre pozornosti. A niet sa veľmi čo diviť.

Slovenská modelka Andrea Verešová prišla do...
Modelka Petra Faltýnová (v kreácii Lanvin) s...
+13Očarujúca herečka Jitka Schneiderová v dymovo...

Krásna blondínka si obliekla čierne koktejlové šaty s čipkovaným panelom na dekolte a aranžovanou pelerínkou od dizajnérky Ivany Mentlovej. A keďže celé popoludnie sa nieslo v znamení drahých klenotov, aj česká modelka sa blysla priam ukážkovo. Ozdobili ju luxusné šperky Alo Diamonds. Na jednej ruke mala prsteň v tvare ruže za 718-tisíc českých korún – ďalší kúsok na druhej ruke, tentoraz s bielymi diamantmi vyšiel na 249-tisíc. Náušnice ozdobené mesačnými kameňmi mali hodnotu 212-tisíc českých korún a náramok z čiernych diamantov takmer 360-tisíc.

Celková hodnota jej klenotov teda presahovala sumu 1,5 milióna českých korún (zhruba 54 700 eur). Samozrejme, plavovláska, ktorú sprevádzal priateľ Ondřej Brzobohatý, mala šperky na akciu len požičané. Ako však prezradila pre Blesk.cz, luxusné klenoty dostáva aj do daru od svojho milovaného. „Na Valentína mi kúpil nádherné diamantové náušnice,“ prezradila pre český server.

Luxusné šperky, ktoré v Karlových Varoch... Foto: Alo Diamonds
Taťána Kuchařová Luxusné šperky, ktoré v Karlových Varoch predviedla modelka a bývalá Miss World Taťána Kuchařová.

Festival v Karlových Varoch je už niekoľko rokov miestom, kde sa domáca smotánka snaží blysnúť a predvádza sa v tých najluxusnejších kreáciach a doplnkoch dostupných na českom trhu. Napríklad Petra Faltýnová sa pred pár dňami objavila na červenom koberci v šatách za 120-tisíc českých korún a slovenská modelka Andrea Verešová si nechala zhotoviť róbu za 100-tisíc. Viac čítajte tu.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #šperky #diamanty #Taťána Kuchařová #Karlovy Vary #nadácia Krása pomoci

+ Nenamáhajte svoju pokožku, doprajte jej starostlivosť akú si zaslúži.
Nové príležitosti na zlepšenie financií sú...

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...