Vo filme mama a dcéra, v Karlových Varoch ako sestry. A obe krásne!

Herečky Judit Bárdos a Anna Geislerová stvárnili vo filme Fair Play dcéru s mamou. Na medzinárodnej premiére snímky v rámci festivalu v Karlových Varoch však vyzerali ako rovesníčky.

11.07.2014 00:00
debata
Zľava: Herečky Eva Josefíková, Judit Bárdos a... Foto: KVIFF
Eva Josefíková, Judit Bárdos a Anna Geislerová Zľava: Herečky Eva Josefíková, Judit Bárdos a Anna Geislerová v Karlových Varoch uviedli film Fair Play.

Na červenom koberci pred hlavnou sálou hotela Thermal sa obe dámy objavili v ľahkých letných koktejlových šatách. Kým ryšavka Geislerová stavila na jednoduché červené puzdro po kolená, ktoré doplnila striebornými lodičkami aj listovkou, jej filmová dcéra Bárdos si obliekla pudrové šaty na štýl 50-tych rokov s aranžovaným asymetrickým spodným lemom.

Zľava: Herečka Judit Bárdos, režisérka Andrea...
Slovenská herečka Judit Bárdos.
+3Zľava: Judit Bárdos, Tatjana Medvecká, Anna...

Prehliadnuť sa však nedala ani mladučká herečka Eva Josefíková, ktorá bola jedinou dámou v dlhých šatách. Jej ľahučký smotanový model s pletenou aplikáciou okolo krku vyzeral pôvabne a vhodne zapadol do kúpeľnej letnej atmosféry.

Slovenská herečka Judit Bárdos, ktorá zaujala už svojou rolou vo filme Dom, sa v snímke Fair Play stala mladou atlétkou – hlavnou aktérkou príbehu o dopingu v športe v bývalom Československu. Geislerová si zahrala jej matku, ktorá začne dcéra tajne podávať zakázané látky, aby tak docielila, že môže vycestovať a zostane v emigrácii.

Zľava: Herečka Judit Bárdos, režisérka Andrea... Foto: KVIFF
Judit Bárdos, Tatjana Medvecká, Anna Geislerová a Eva Josefíková. Zľava: Herečka Judit Bárdos, režisérka Andrea Sedláčková a herečky Tatjana Medvecká, Anna Geislerová a Eva Josefíková v Karlových Varoch uviedli snímku Fair Play.

Dramatický príbeh síce už českí a slovenskí diváci v kinách vidieť mohli, napriek tomu sa ocitol v súťažnej sekcii a do kúpeľného mesta ho prišla uviesť veľkolepá delegácia. Okrem spomenutých dám to bola aj herečka Tatjana Medvecká, režisérka Andrea Sedláčková a tiež producent Pavel Strnad.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Anna Geislerová #Judit Bárdos #Fair Play #Karlovy Vary

+ Čas na detoxikáciu, obnovte svoje fyzické sily.
Váš dávny sen sa môže splniť už čoskoro, preto na tom...

+ Ostaňte dnes doma a oddýchnite si, potrebujete to.
Využívajte svoje odborne znalosti a osviežte si ich....