Parížska kráľovná! Emma Watson krásou zatienila aj topmodelky

Britská herečka Emma Watson sa od pondelka nachádzala v Paríži, kde bola hosťom dizajnérskych domov v rámci týždňa módy couture. Konkurovať jej bolo ťažké.

10.07.2014 17:41
debata (2)
Herečka Emma Watson dorazila na párty v... Foto: SITA/AP, Thibault Camus
Emma Watson Herečka Emma Watson dorazila na párty v kombinácii Givenchy a vyzerala úžasne.

Z detskej hviezdy vyrástla krásna mladá žena, ktorá nie je len fyzicky príťažlivá, ale je aj dokonalou múzou pre dizajnérske domy. Možno sa ešte ako filmová Hermiona – mladá čarodejnica vo filmovej ságe o Harrym Potterovi priučila trošku čarovať – čokoľvek, čo na seba obliekla, totiž dokázala premeniť na ukážku elegancie, štýlu a pôvabu.

Monacká šľachtičná Charlotte Casiraghi v...
Francúzska herečka Emmanuelle Seigner.
+17Štylistka Caroline Sieber.

Výnimkou nebola ani stredajšia akcia magazínu Vogue, kam sa zhŕkli celebrity sveta filmu, hudby a módy. Na oslavu pod taktovkou najslávnejšieho módneho časopisu sa prišla pozrieť napríklad Kim Kardashian či topmodelky Karlie Kloss a Anja Rubik, alebo monacká princezná Charlotte Casiraghi. Bola to však práve Emma Watson, kto sa ocitol v centre pozornosti.

Dizajnér Olivier Rousteing z ateliéru Balmain... Foto: SITA/AP, Thibault Camus
Dizajnér Olivier Rousteing z ateliéru Balmain pózuje s Kim Kardashian (vľavo) a jej nevlastnou sestrou Kendall Jenner. Dizajnér Olivier Rousteing z ateliéru Balmain pózuje s Kim Kardashian (vľavo) a jej nevlastnou sestrou Kendall Jenner.

Čierny nohavicový kostým Givenchy prepásaný hrubým akoby mužským lakovaným opaskom pôsobil na prvý pohľad maskulínne, ale v kombinácii s líčením a pôvabom nositeľky bol dokonalou voľbou. Veď len posúďte sami. V galérii nájdete viaceré hviezdy na podujatí.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #móda #Emma Watson #Vogue

+ Pokoj nenájdete len tak, musíte to v prvom rade sami chcieť.
Radíte všetkým na okolo pritom sami so sebou si...

+ Nezaoberajte sa neustále rozprávaním o cvičení, začnite konať.
Buďte viac produktívny a robte niečo preto aby...