Útok sexi ryšaviek vo Varoch: Pauhofová a Kerekes zatienili české hviezdy

Sobotňajší záverečný ceremoniál filmového festivalu v Karlových Varoch mal aj dve slovenské posily. Obe krásne ženy - herečky Táňu Pauhofovú a Vicu Kerekes.

14.07.2014 00:00
debata (2)
Slovenská herečka Táňa Pauhofová na záverečnom... Foto: Profimedia.sk
Táňa Pauhofová Slovenská herečka Táňa Pauhofová na záverečnom ceremoniáli v Karlových Varoch.

Bratislavská rodáčka Pauhofová už patrí takpovediac k inventáru slávnostných akcií na českom festivale a nenechala si ujsť ani ten tohtoročný. Na červený koberec dorazila v dievčenských šatách a predviedla svoju nežnú a elegantnú podobu.

Slovenská herečka Táňa Pauhofová na záverečnom...
Americká herečka Laura Dern si prevzala...
+2Slovensko-maďarská herečka Vica Kerekes.

Biela kreácia nad kolená prepásaná čiernou stuhou bola pošívaná ružovými aplikáciami v podobe kvetín na živôtiku. Ryšavka ju doplnila efektnými sandálmi a luxusnou kabelkou. Ležérnu noblesu podčiarkovala úprava vlasov a červený akcent na perách. Výsledok pôsobil sviežo a pôvabne – pri možnostiach, ktoré herečka má (pravidelne jej zapožičiava šaty francúzska značka Dior), by však predsa len bolo zaujímavé vidieť ju aj v nejakých dizajnovo nápaditejších kúskoch. Tých sa v každej novej diorovskej kolekcii z pera dvorného tvorcu Rafa Simonsa nájde požehnané množstvo.

Slovensko-maďarská herečka Vica Kerekes. Foto: KVIFF
Vica Kerekes Slovensko-maďarská herečka Vica Kerekes.

Slovensko-maďarská herečka Vica Kerekes si narozdiel od Táni Pauhofovej vybrala na záverečný ceremoniál dlhé čierne večerné šaty. Išlo o model so zvýšeným pásom a detailom čipkovaného panelu v dekolte, ktoré doplnila zlatou listovkou a tiež len výraznejšie nalíčenými perami. Aj v prípade Kerekesovej však platí, že viac originálnosti a nápadu by potešilo. Krásna žena ako ona by mohla experimentovať s odtieňmi šiat aj strihmi.

Na druhej strane však treba pripomenúť, že obe Slovenky skutočne ozdobili sobotňajšiu akciu a väčšina českých kolegýň zaostala v ich tieni. Počas finále 49. ročníka filmového festivalu sa na červenom koberci objavila aj Klára Issová či herečka Eva Jeníčková. Hlavnou hviezdou však bola americká herečka Laura Dern, ktorá si prevzala aj cenu Krištáľový glóbus.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #festival #šaty #Táňa Pauhofová #Vica Kerekes #Karlovy Vary

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...