Polonahá Verešová zvádzala Vary, Krainová ukázala štýl i sexi nohy

Filmový festival v Karlových Varoch sa skončil, my si však zaspomíname na poslednú veľkolepú párty, ktorú hostil. Dorazili na ňu krásky "v zlate".

14.07.2014 11:28
debata (1)
Slovenská modelka Andrea Verešová. Foto: Moët & Chandon
Andrea Verešová Slovenská modelka Andrea Verešová.

Reč je o večierku svetoznámej značky šampanského, ktorá každoročne organizuje veľkolepý žúr v dejisku karlovarského filmového podujatia. Výnimkou nebol ani 49. ročník, v rámci ktorého do Varov zavítal herec Mel Gibson či herečka Fanny Ardant.

Hoci ani jeden z nich sa na večierku, ktorý sa konal minulý týždeň vo štvrtok, neobjavil, ich podpisy zostali na unikátnej fľaši luxusného moku. Podobné exponáty sa následne dražia na dobročinné účely.

Modelka Simona Krainová vyzerala ukážkovo v...
Držiteľka titulu Česká Miss World Denisa...
+13Slovenská modelka Andrea Verešová.

Samotná párty však tiež priniesla pastvu pre oči a objektívy prítomných fotografov. Najmä vďaka pôvabným modelkám a moderátorkám. Dress-code večera vzdával hold zlatej farbe v pohári sektu a na zlatú nôtu vyberali svoju garderóbu mnohé prítomné dámy. Zaradila sa k nim aj slovenská modelka Andrea Verešová, ktorá si na túto príležitosť ušetrila róbu od dizajnérky Jany Pištejovej. Kreácia pripomínajúca estetiku libanonského hviezdneho tria tvorcov Zuhair Murad, Elie Saab a Reem Acra, ktorí obliekajú polovicu Hollywoodu, dvojnásobnej mame svedčala. Hru odhalenej pokožky a rafinovaného zahalenia pomocou čipky a Swarovski krištáľov na strategických miestach doplnili kadere zvodne prehodené na bok a opálená pokožka. Pozornosť Verešovej patrila právom.

Modelka Simona Krainová vyzerala ukážkovo v... Foto: Moët & Chandon
Simona Krainová Modelka Simona Krainová vyzerala ukážkovo v kreácii od dizajnérky Kateřiny Geislerovej.

Hravejší prístup k zlatému dress-code volila česká hviezda modelingu a Verešovej dlhoročná rivalka Simona Krainová. Tá sa tiež nechala zaodieť do domácich farieb, či presnejšie povedané šiat od českej autorky Kateřiny Geislerovej. Žltkastý pastel šifónu osviežovali žiarivo žlté šortky, ktoré odhaľoval provokatívny vysoký rozparok. Efektne pôsobili aranžované oblúky vo farbe šiat v oblasti poprsia a účes s rôznofarebnými doplnkami (strieborné lodičky a čokoládová listovka) boli bez chyby.

Česká herečka Anna Geislerová. Foto: Moët & Chandon
Anna Geislerová Česká herečka Anna Geislerová.

Treťou dámou, ktorá si rozhodne zaslúži pozornosť, bola česká herečka Anna Geislerová. Jej večerná kreácia v tóne bielej s perleťovým odleskom bola pozoruhodná najmä vďaka krásnej a prepracovanej výšivke, ktorá sa ťahala sa rozrastala od krku až do sukne. Geislerová je hviezdou, ktorej módny štýl je takmer vždy povšimnutiahodný a v porovnaní s mnohými českými kolegyňami dokáže vhodne vyvážiť mieru žiadanej pompéznosti, ale zároveň pôsobiť súčasne a štýlovo. Tu celkový dojem mohla ešte o kúsoček vylepšiť iná farba listovky.

Ďalšie známe tváre na párty si pozrite v galérii.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Anna Geislerová #šampanské #Simona Krainová #párty #Andrea Verešová #Karlovy Vary

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...