Oslnivá premiéra novej španielskej kráľovnej! Letizia očarila v Maroku

Len pár dní sú držiteľmi kráľovských titulov, ale už stihli podniknúť dve dôležité medzinárodné cesty. V Maroku bola španielska kráľovná Letizia neprehliadnuteľná aj vďaka svojmu pôvabu a elegancii.

16.07.2014 15:00
debata
Španielsky kráľ Felipe VI. a jeho manželka -... Foto: SITA/AP, Addeljalil Bounhar
Španielsky kráľ Felipe VI. a jeho manželka - kráľovná Letizia Španielsky kráľ Felipe VI. a jeho manželka - kráľovná Letizia počas slávnostnej večere v marockom Rabate.

Manželka nového španielskeho kráľa Felipeho VI. sprevádzala svoju polovičku na oficiálnu návštevu marockej krajiny a už pri prílete do Rabatu zaujala v decentnom kostýme. Skutočná chvíľa pre pôvab niekdajšej televíznej moderátorky, ktorá má s kráľom Felipem dve dcéry, však prišla až počas slávnostnej večere s marockým kráľom Mohammedom VI. a jeho manželkou – princeznou Lallou Salmou. Štyridsaťjedenročná šľachtičná si obliekla hodvábnu košeľovú blúzku, ktorú doplnila dlhou sukňou pošívanou stovkami krištáľov.

Kreácia, ktorá zostávala verná Letiziinmu zmyslu pre komfort, ale aj akúsi modernú triezvosť, pochádzala z ateliéru jej obľúbeného dizajnéra Felipeho Varelu. Nová španielska kráľovná sa u neho obliekala aj počas korunovácie svojho manžela.

Španielska kráľovná Letizia (vľavo) v kreácii... Foto: SITA/AP, Abdeljalil Bounhar
Španielska kráľovná Letizia (vľavo) v kreácii od Felipeho Varelu a marocká princezná Lalla Salma. Španielska kráľovná Letizia (vľavo) v kreácii od Felipeho Varelu a marocká princezná Lalla Salma.

Hoci Letizia je staršia a zrelšia ako britská vojvodkyňa Catherine, manželka princa Williama, svetové médiá práve tieto dve dámy postavili na jednu úroveň a často ich porovnávajú. Obe totiž pochádzajú z nešľachtických rodín a sú akýmsi symbolom toho, ako sa súčasná podoba monarchií mení a modernizuje.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Maroko #štátna návšteva #kráľovná Letizia #Felipe Varela

+ Nezabúdajte na hydratáciu, vaše telo ju nevyhnutne potrebuje.
Dôležité rozhodnutia prinesú očakávané zisky....

+ Odložte všetky monitory a nechajte dnes svoje oči do sýtosti oddýchnuť.
Príležitosť na zlepšenie finančnej...