Sexi krásky z ESPY: Alba v zlate, Diaz ležérne a štýlová Šarapovová

Stredajšie vyhlásenie športových cien ESPY si nenechali ujsť mnohé známe tváre. A svoju prípravu nepodcenili.

18.07.2014 06:00
debata
Herečka Jessica Alba (v kreácii Elie Saab) a... Foto: SITA/AP, John Shearer
Herečka Jessica Alba (v kreácii Elie Saab) a športovec Russell Wilson. Herečka Jessica Alba (v kreácii Elie Saab) a športovec Russell Wilson.

Herečka Jessica Alba, ktorá prišla vyhlásiť jednu z cien večera, si obliekla zlaté puzdrové šaty z dielne Elieho Saaba a bola neprehliadnuteľná. Jednoduchá vizáž krásnej tváre, rozjasnená pokožka v odleskoch metalického dezénu šiat a k tomu dokonalá figúra z nej spravili jednu z najsexi dám večera.

Modelka Chrissy Teigen ohurovala bujným poprsím.
Herečka Jessica Szohr.
+14Lisa Leslie.

Jej hollywoodska kolegyňa Cameron Diaz momentálne propaguje novinku Sex Tape a tak aj s kolegom Jasonom Segelom prišli odovzdať jednu z trofejí. Štyridsaťjedenročná blondínka si na túto príležitosť vybrala jednoduché a ležérne čierne šaty Reed Krakoff. Hoci by niekto mohol tvrdiť, že ide možno až o príliš nenútený look, hviezde to svedčalo. Čiernu kombináciu osviežila len fuchsiovým rúžom.

Jednu z cien odovzdala herečka Cameron Diaz (v... Foto: SITA/AP, John Shearer
Cameron Diaz (v šatách Reed Krakoff) a jej kolega Jason Segel Jednu z cien odovzdala herečka Cameron Diaz (v šatách Reed Krakoff) a jej kolega Jason Segel.

Na poli módy je doma aj ruská tenistka Maria Šarapovová a svoju dobrú povesť potvrdila v stredu podvečer výberom minišiat od Antonia Berardiho. Model so sieťovanými rukávmi z úpletu a plisovanou hodvábnou sukienkou nechal vyniknúť nohy slávnej športovkyne – driek zdôraznila štruktúra akejsi variácie na všitý korzet.

Tenistka Maria Šarapovová prišla v šatách... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
2. Maria Šarapovová Tenistka Maria Šarapovová prišla v šatách Antonio Berardi.

Stredajší večer bol však tiež dôkazom, že mnohí muži zo športového sveta radi zamieria do vôd luxusnej značkovej módy. A reč nie je len o tričkách s nápismi, prípadne logami potlačených opaskoch a šiltovkách.

Napríklad hráč amerického futbalu Victor Cruz zvolil originálnu kombináciu, keď si na čierne legíny obliekol trojštvrťové široké nohavice. Basketbalista Nick Young zase volil košeľu s výraznou potlačou a oblek z dielne Saint Laurent. Aj trblietavé čižmy niesli podpis tohto francúzskeho módneho domu. Viac si pozrite v galérii.

Basketbalista Nick Young v kreácii Saint Laurent. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Basketbalista Nick Young. Basketbalista Nick Young v kreácii Saint Laurent.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jessica Alba #Maria Šarapovová #Cameron Diaz #oblečenie #ESPY #Victor Cruz

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....