Premiéra Expendables 3: Hviezdička ukázala nohavičky, Banderas strhanú tvár

Londýnska premiéra bola plná mužských hviezd, fanúšičky si prišli na svoje.

06.08.2014 00:00
debata

A je to tu! Akčný hrdinovia niekoľkých generácií sú späť. A s nimi zbrane, rýchle autá, nebezpečné situácie a ako inak, krásne ženy. Film The Expendables 3 zavítal do Londýna.

Herečka April Pearson počas premiéry filmu...
Kimberly Garner počas londýnskej premiéry filmu...
+6Sylvester Stallone s rodinou počas londýnskej...

Svojich hrdinov prišli čakať fanúšikovia, ktorí ich s nadšením privítali. Úsmev Sylvestra Stalloneho, ktorého sprevádzala manželka Jennifer Flavin a dcéry Sophia, Sistene a Scarlet, to prezradil. Podpisoval karty, žartoval a svojimi „dievčatami“ ochotne pózoval fotografom na londýnskom Leicester Square.

V snímke, ktorú režíroval Patrick Hughes, sa opäť objaví hneď niekoľko akčných hrdinov. Svoje telá a schopnosti pred kamerami predviedli Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Randy Couture, Kellan Lutz, Terry Crews, Antonio Banderas aj Arnold Schwarzenegger, no nie všetci sa objavili aj na londýnskej premiére.

Na červenom koberci sa okrem Stalloneho ukázal aj Antonio Banderas. 53-ročný herec však evidentne nebol vo svojej najlepšej forme. Zrejme sa na ňom podpísalo ťažké obdobie, ktoré prežil vďaka rozpadnutému manželstvu s Melanie Griffith. Smutný výraz a srhaná tvár hovorili za všetko.

Antonio Banderas počas londýnskej premiéry... Foto: Reuters, Jonathan Short
banderas Antonio Banderas počas londýnskej premiéry filmu The Expendables 3.

O rozruch sa však postarala mladá britská herečka April Pearson, ktorá sa na koberci zvŕtala v nápadných červených šatách. A v istom okamihu odhalila to, čo ani neplánovala, svoje nohavičky.

Herečka April Pearson počas premiéry filmu... Foto: Profimedia.sk
April Pearson Herečka April Pearson počas premiéry filmu Expendables 3v Londýne.
debata chyba
Viac na túto tému: #Londýn #premiéra #Kellan Lutz #Jason Statham #Antonio Banderas #Jet Li #Dolph Lundgren #Randy Couture #Terry Crews

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...