Má krásy a talentu na rozdávanie. Elle Fanning žiari, kde sa objaví

Má len šestnásť rokov, ale je považovaná za jeden z najväčších hereckých talentov a tiež krásnu mladú dámu. Herečka Elle Fanning nesklamala ani na akcii Hollywoodskej asociácie zahraničných novinárov.

18.08.2014 10:00
debata
Herečka Elle Fanning prišla v šatách od... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Elle Fanning Herečka Elle Fanning prišla v šatách od Vivienne Westwood.

Plavovláska, ktorú naposledy mohli aj slovenskí diváci vidieť v kinách vo filme Vládkyňa zla v úlohe princeznej Aurory, dorazila v šatách z dielne Vivienne Westwood. Vzorom potlačený model vo vínovej farby podčiarkol priam priesvitný tón pokožky a nevinnú krásu nositeľky. Elle navyše kúzlila jeden úsmev za druhým pred fotografmi, aby si prišli na svoje.

Herečka Kristen Bell v šatách Andrew GN.
Herečka Anne Heche.
+11Hollywoodska herečka Hailee Steinfeld.

Šestnásťročná Američanka zbiera profesionálne skúsenosti už niekoľko rokov. V rodine pritom nie je jediná, na koho sa usmialo šťastie, keď rozdávali herecký talent. Jej staršia sestra Dakota sa preslávila už ako päťročná a v hraní tiež pokračuje ďalej. Minule však prekvapila, keď prezradila, že ich kariéry idú každá svojím smerom a o práci sa takmer vôbec sestry doma nebavia.

„Vždy viem, čo bude točiť, s kým pracuje, dokedy to potrvá. Ale nedávam jej žiadne rady,“ uviedla staršia Dakota pre Teen Vogue. Jej sestra má vraj vlastnú hlavu a robí zodpovedné rozhodnutia a preto jej dôveruje.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #kariéra #úsmev #Elle Fanning #Vládkyňa zla

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...