Krásna Kurylenko možno prišla o životnú rolu. Budú ďalšie, hovorí

Herečka Olga Kurylenko bude mať v kinách po celom svete čoskoro nový film. Špionážny triler November Man uviedla minulý týždeň v Los Angeles.

18.08.2014 09:00
debata
Herečka Olga Kurylenko prišla na premiéru v... Foto: SITA/AP, Dan Steinberg
Olga Kurylenko Herečka Olga Kurylenko prišla na premiéru v kreácii od Michaela van der Hama.

Po boku 34-ročnej krásky sa v hlavnej mužskej úlohe predstaví Pierce Brosnan. Ten priznal, že špionážny žáner ho baví, keďže s ním má početné skúsenosti. Akčné scény mu však už nejdú tak ľahko ako kedysi.

Ukrajinská rodáčka Kurylenko si vraj postavu Alice vychutnala. „Má za sebou veľmi tragické zážitky. Napriek tomu sa však jej príbeh skončí šťastne. Nie je to len žena, ktorá chce od tragických spomienok utiecť. Je rozhodnutá vo svojom živote niečo zmeniť,“ vysvetlila herečka.

Herečka Olga Kurylenko.
Herec Pierce Brosnan.
+3Herec Pierce Brosnan a jeho filmová kolegyňa...

Aj keď sa v kinách objaví práve ako Alice, mnohí jej fanúšikovia sú sklamaní, že ju neuvidia v úlohe komiksovej hrdinky Wonder Woman v pripravovanom filme Batman verzus Superman od Zacka Snydera.

Kurylenko bola vraj horúcou adeptkou na túto rolu, ale dostala ju napokon Gal Gadot (známa napríklad z Rýchlo a zbesilo 5). „Keďže každý hovoril, že je tu možnosť, že by som tú rolu mohla hrať, chvíľu som sa nad tým zamýšľala. Ale ak som ju nedostala, v poriadku. Prídu predsa ďalšie úlohy. Som šťastná za dievča, ktoré vybrali a určite si ju pôjdem pozrieť do kina,“ uviedla na stredajšej premiére filmu The November Man v Los Angeles.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rola #Olga Kurylenko #The November Man #Wonder Woman

+ Joga a meditácia posilnia nielen telo, ale aj myseľ.
Uznania za tvrdú prácu sú na dosah, vytrvajte v úsilí....

+ Nezabúdajte na zeleninu a ovocie, vaše telo si ich vyžaduje.
Nad nikým sa nepovyšujte, mohli by ste urobiť veľkú...