Mesto hriechu je späť! Sexi krásky Alba a Green zvádzali na premiére

Keď pred pár rokmi režisér Robert Rodriguez ohlásil nakrúcanie ďalšieho filmu podľa komiksu Sin City, fanúšikovia boli nadšení. A opäť v očakávaní. Dočkali sa.

20.08.2014 16:09
debata
Herečky a kamarátky Jaime King (vľavo) a... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Jaime King (vľavo) a Jessica Alba Herečky a kamarátky Jaime King (vľavo) a Jessica Alba spoločne pózovali fotografom.

V utorok večer mal v Los Angeles premiéru film Sin City s podtitulom Dáma, pre ktorú sa zabíja. Nechýbali takmer všetky hlavné hviezdy filmu, ktorý spolu s Rodriguezom vytváral aj autor komiksovej predlohy a scenárista Frank Miller.

Herečka Eva Green stvárňuje vo filme Sin City:...
Herečka Jamie Chung.
+12Na premiére sa objavila aj herečka Jamie Chung.

Na filmové plátno sa napríklad vrátila Jessica Alba. Jedna z najsexi herečiek Hollywoodu sa vraj v úlohe Nancy prejavila tentoraz ešte výraznejšie sexuálnym spôsobom, ako to bolo v prvej snímke. Zároveň sa však z nej stáva drsná a akčná hrdinka.

Na premiére sa 33-ročná Alba objavila v sexi kreácii od Zaca Posena, ktorá podčiarkla jej krivky. Hoci spoločnosť jej robil manžel Cash Warren, Alba sa väčšiu časť večera nachádzala medzi kolegami. Najmä s herečkou Jaime Kingovou, ktorá je jej dlhoročnou kamarátkou.

Herečka Eva Green stvárňuje vo filme Sin City:... Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Eva Green Herečka Eva Green stvárňuje vo filme Sin City: Dáma, pre ktorú sa zabíja práve "dámu, pre ktorú sa zabíja". Na premiéru dorazila v róbe Elie Saab Couture.

Na červenom koberci nechýbala ani Rosario Dawson, ktorá sa tiež objavila v prvom filme. Sexi kráska s čokoládovou pleťou počas utorňajšieho večera provokovala v čiernej kreácii na spôsob negližé.

Mnohé médiá očakávali aj príchod herečky Evy Green. Francúzsko-britská hviezda totiž dostala rolu „dámy, pre ktorú sa zabíja“. Ako prezradila, nakrúcanie si poriadne užila a to aj napriek tomu, že časť scenára jej predpisovala nahé scény. „Neviem, prečo ľudia robia okolo nahoty toľko vedy,“ komentovala predstaviteľka Bond-girl z filmu Casino Royale.

Novinku uviedli aj herci Bruce Willis, Josh Brolin či herečky Juno Temple a Jaime Chung. Viac tvárí z utorňajšej premiéry nájdete v galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Jessica Alba #Eva Green #Sin City: A Dame to Kill For

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...