Láska na červenom koberci: Baldwinova krásna dcéra miluje raperku!

Ak doposiaľ na internetových fórach niektorí ľudia pochybovali, že modelka Ireland Baldwin naozaj chodí s raperkou Angel Haze a tvrdili, že všetko je len "divadlo pre médá", snáď konečne pochopia, že sa mýlia.

26.08.2014 00:00
Ireland Baldwin (vľavo) so svojou priateľkou... Foto: ,
Modelka Ireland Baldwin (vľavo) so svojou priateľkou Angel Haze na vyhlásení cien MTV Video Music Awards.
debata

Dvojica, ktorá prvýkrát o svojom vzťahu hovorila len pred pár mesiacmi, sa spoločne objavila na nedeľňajšom vyhlásení cien MTV Video Music Awards a vyzerala naozaj šťastne.

Dlhonohá blondínka Ireland, ktorá zdedila svoj pôvab po mame – herečke a bývalej modelke Kim Basingerovej vzala svoju partnerku za ruku a postavila sa pred objektívy. Raperka Angel Haze sa jej zase odmenila nežnými gestami, keď jej upravovala vlasy či šaty.

Speváčka Jordin Sparks a jej snúbenec - raper a... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Speváčka Jordin Sparks a jej snúbenec - raper a spevák Jason Derulo. Speváčka Jordin Sparks a jej snúbenec - raper a spevák Jason Derulo.

Osemnásťročná Ireland, ktorú má Kim Basinger s hercom Alecom Baldwinom, v minulosti randila so surferom Slaterom Troutom. Začiatkom roka sa však rozišli a len pár mesiacov na to sa objavili správy, že sa dala dokopy s talentovanou 23-ročnou raperkou.

Na slávnostnom ceremoniáli neboli tieto dve dámy jedinými hrdličkami pred objektívmi. Svoju lásku predvádzala aj speváčka Jordin Sparks s kolegom a snúbencom Jasonom Derulom. Ruka v ruke prišiel aj raper Wiz Khalifa a jeho manželka Amber Rose či stále ešte pomerne čerství manželia – spevák Adam Levine a modelka Behati Prinsloo.

Spevák Adam Levine prišiel aj s manželkou -... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Spevák Adam Levine prišiel aj s manželkou - modelkou Behati Prinsloo. Spevák Adam Levine prišiel aj s manželkou - modelkou Behati Prinsloo.
Raperka Nicki Minaj prichádza na vyhlásenie...
Speváčka Ke$ha.
+45Pierson Fode a jeho priateľka Victoria Justice.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #MTV Video Music Awards #pár #Ireland Baldwin #Angel Haze

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...