Luxusná Bagárová! Za modelkami vyrazila v šperkoch za 72 tisíc eur

Nielen krásna, ale aj milónová - také označenie bez pochybností patrilo speváčke Monike Bagárovej na utorňajšom finále súťaže Elite Model Look 2014.

04.09.2014 11:27
debata (5)
Speváčka Monika Bagárová sa predviedla v... Foto: Elite Model Managment
Monika Bagárová Speváčka Monika Bagárová sa predviedla v kreácii Lukáša Macháčka a šperkoch ALO Diamonds za takmer dva milióny korún.

Česká kráska, ktorá sa zviditeľnila účasťou v súťaži Česko Slovenská Superstar, dostala pozvánku na módnu akciu roka a nenechala nič na náhodu. Kým väčšina dám stavila na čiernu farbu, ona sa odela do vášnivej červenej. A pravdepodobne patrila aj medzi najdrahšie vyparádené dámy večera.

Speváčka Monika Bagárová sa predviedla v...
Česká dizajnérka Liběna Rochová s riaditeľom...
+13Slovenská moderátorka Adela Banášová v šatách...

Bagárovej prezentáciu v kreácii z dielne Lukáša Macháčka totiž ozdobili aj luxusné šperky. Bezmála dva milióny českých korún (zhruba 72 tisíc eur) bola cena náušníc a série prsteňov z kolekcie ALO Diamonds. Pôvabná hnedovláska, ktorá sa hneď na druhý deň objavila v Bratislave na slávnostnom predstavení nového parfumu známej kozmetickej značky, ich mala, samozrejme, zapožičané.

Na slávnostnom večere sa zúčastnili mnohé známe tváre, medzi nimi napríklad moderátorka Adela Banášová, modelka Daniela Peštová či herečky Jitka Schneiderová a Zuzana Stivínová. Módu dám si môžete pozrieť v galérii.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #šperky #milióny #Monika Bagárová #Elite Model Look 2014

+ Pravidelné cvičenie zvýši vašu energiu a životný elán.
Osobný rozvoj vám otvorí dvere k novým príležitostiam....

+ Čerstvý vzduch a pohyb vonku zlepšia vašu kondíciu.
Nové projekty v práci vám prinesú vzrušenie a výzvy....