Úchvatné štyridsiatničky v Toronte: Tieto slávne maminy vyrazia dych

Obe už prekročili štyridsiatku a patria medzi hollywoodsku menšinu, ktorá popri herectve hrdo stíha aj materské povinnosti. Na festivale v Toronte im mohli závidieť aj o dve generácie mladšie kolegyne.

08.09.2014 00:00
debata
Kate Beckinsale bola neprehlaidnuteľná.... Foto: SITA/AP, Frank Gunn
Kate Beckinsale Kate Beckinsale bola neprehlaidnuteľná. Vyzerala skvelo.

Reč je o Kate Beckinsale a Jennifer Garnerovej – dvojici hviezd, ktoré do kanadského dejiska filmového festivalu pricestovali predstaviť nové projekty. A ohúrili, ako sa na hollywoodske hviezdy patrí.

Herečka Julianne Moore na prezentácii filmu...
Herec Benedict Cumberbatch pózuje s fanúšikmi.
+59Herečka Keira Knightley žiarila na filmovom...

Štyridsaťjedenročná Beckinsale si na premiéru snímky The Face of Angel obliekla nohavicový overal Azzaro a kráčajúc na stretnutie s fanúšikmi a novinármi vyzerala jednoducho oslnivo. Pri pohľade na túto mamu tínedžerskej dcéry musela závisťou blednúť nejedna dáma, či už staršia, alebo mladšia.

Herečka Jennifer Garner je dokonca trojnásobnou mamou, ale zdá sa, že rodinný život a milovaný partner po boku jej prinášajú nielen spokojnosť, ale aj oslnivý vzhľad. S novinkou Men, Women & Children sa niekdajšia hviezda seriálu Alias ukázala pred objektívmi v čiernej kreácii od Stelly McCartney.

Herečka Jennifer Garner prišla na premietanie... Foto: SITA/AP, Darren Calabrese
Jennifer Garner Herečka Jennifer Garner prišla na premietanie filmu Men, Women & Children v kreácii od Stelly McCartneyovej.

Štýlová a zároveň veľmi elegantná – taká bola 42-ročná dáma, ktorá sa neváhala s novinármi baviť aj o manželovi Benovi Affleckovi. Údajne je momentálne poriadne „nabúchaný“. Pre rolu Batmana vo filme Zacka Snydera totiž začal posilňovať a tvrdo trénuje. „Vyzerá neuveriteľne, hovorím si sama, preboha, to je šialené,“ chválila manžela herečka. Dodala však, že bude spokojná aj s tým, keď sa znovu vráti do svojho „normálu“.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #festival #Toronto #Jennifer Garner #Kate Beckinsale

+ Aktívny životný štýl a správna strava vám pridajú roky života.
Zo dňa na deň všetko nezmeníte, choďte radšej...

+ Doprajte si čas na relaxáciu, vaše telo potrebuje oddych.
Úspory peňazí začínajú správnym riadením času....