Krst plný celebrít! Za Müllerom vyrazila Studenková aj Ďurianová

Spojenie speváka Richarda Müllera a vokálnej skupiny Fragile sa osvedčilo. Po vypredaných koncertoch a cédečku nikoho azda neprekvapilo, že prišlo na rad ďalšie.

18.09.2014 11:53
debata (1)
Moderátor Jan Kraus (v strede) spoločne s... Foto: Rene Miko
Jan Kraus, Richard Müller a Andrej Kiska Moderátor Jan Kraus (v strede) spoločne s hudobníkom Richardom Müllerom a prezidentom SR Andrejom Kiskom pokrstili cédečko Hlasy 2.

V utorok večer sa v priestoroch luxusného bratislavského hotela zišlo mnoho známych tvárí, aby si užili krst novinky – trojCD Hlasy 2, na ktorom sa overené hudobné spojenie predstavuje opäť v nových skladbách či živom zázname. Prekvapením večera bol určite najmä krstný otec.

Moderátor Jan Kraus (v strede) spoločne s...
Spevák Richard Müller sa víta s prezidentom...
+9Herečka a speváčka Helena Krejčiová s kolegom...

Müllerovi sa podarilo nahovoriť prezidenta Slovenskej republiky Andreja Kisku. „Boli sme presvedčení, že sa to nemôže podariť. Keď však o dva dni prišla z prezidentskej kancelárie kladná odpoveď, veľmi ma to potešilo,“ prezradil pre médiá Richard Müller.

Nebola to však len hlava štátu, ktorá bola na akcii prekvapením. Český moderátor a zabávač Jan Kraus vraj podobné podujatia ignoruje, ale pri ľuďoch, ktorých si váži, robí výnimku. „Vlastne mám tento rok celkom nabitý. Už som krstil cédečko Karla Gotta, teraz Richardovi. Uvažujem, že by som sa tomu začal venovať profesionálne,“ vtipkoval Kraus.

Herečky a panelákové kolegyne Zuzana Vačková... Foto: Rene Miko
Zuzana Vačková (vľavo) a Andrea Karnasová. Herečky a panelákové kolegyne Zuzana Vačková (vľavo) a Andrea Karnasová.

Akciu si nenechala ujsť ani herečka Zdena Studenková – partnerka Braňa Kostku, ktorý „šéfuje“ vokálnej formácii Fragile. Medzi pozvanými sa objavili aj herečky Zuzana Vačková, Andrea Karnasová, moderátorka Marianna Ďurianová či hudobník Peter Bič, alebo moderátor Martin Nikodým. Viac si pozrite v galérii.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #krst #Richard Müller #Fragile #Jan Kraus #Andrej Kiska #Zdena Studenková #Marianna Ďurianová

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...