Nádherná Emma Watson bojuje za rovnosť žien! V New Yorku uchvátila

Očariť zjavom a pôvabom je pre mladú britskú hviezdu Emmu Watson celkom prirodzená záležitosť. Počas víkendu v New Yorku však prekvapila aj inak.

22.09.2014 13:28
debata (1)
Vyslanec dobrej vôle OSN - herečka Emma Watson... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Emma Watson Vyslanec dobrej vôle OSN - herečka Emma Watson počas predstavenia kampane HeForShe v New Yorku.

Dvadsaťštyriročná herečka, ktorú preslávilo účinkovanie vo filmovej ságe o Harrym Potterovi, sa nedávno stala vyslancom organizácie OSN v rámci kampane pre rovnosť pohlaví a posilnenie práv žien. Na medzinárodných cestách tak bude sprevádzať generálneho tajomníka Pan Ki-Muna, aby spoločne upozorňovali na potrebu zmeny.

V kampani, ktorá dostala názov On pre ňu, sa pritom vraj chcú sústrediť na to, že samotní muži by mali prispieť k zlepšeniu postavenia žien. „Ako by sme mohli dosiahnuť v našom svete zmenu, ak by k diskusii bola pripustená len polovica z nás,“ uviedla Watson počas sobotňajšieho predstavenia kampane verejnosti. „Chcela by som využiť príležitosť a pozvať mužov, aby sa zapojili. Rovnosť pohlaví je aj váš problém,“ doplnila herečka odetá v čiernej kreácii Boss.

O deň neskôr mala pred médiami príhovor, v ktorom sa venovala rodovým stereotypom a za ktorý si vyslúžila veľké uznanie v médiách po celom svete.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #OSN #Emma Watson #rodová rovnosť #príhovor

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...