Clooney sa ukázal s manželkou. Krásna Amal odhalila nohy a očarila

Na to, aby svet videl Amal Alamuddinovú, očarujúcu právničku a vyvolenú herca Georga Clooneyho vo svadobných šatách, si musí počkať. Ale čerstvá manželka očarila hneď v prvý deň po veľkolepej svadbe.

28.09.2014 18:51
debata (1)
Čerstvá manželka Amal Alamuddin ohúrila deň po... Foto: Reuters, STEFANO RELLANDINI
George Clooney a jeho manželka Amal Alamuddin Čerstvá manželka Amal Alamuddin ohúrila deň po svojej svadbe v očarujúcich šatách. A odhalila dokonalé nohy.

V nedeľu tesne po poludní sa hviezdny pár vybral z hotela Aman v Benátkach, kde sa v sobotu večer konala veľkolepá svadba, podľa mnohých médií sobáš roka. Päťdesiattriročný herec a jeho tridsaťšesťročná manželka si s úsmevom vychutnávali pozornosť turistov a čakajúcich paparazzov.

 George Clooney a jeho manželka Amal Alamuddin
 George Clooney a jeho manželka Amal Alamuddin...
+3Manželia George Clooney a Amal Alamuddin pózujú...

Čiernovlasá rodáčka z Libanonu, ktorá vyštudovala právo na Oxforde, vyzerala úchvatne v bielej čipkovanej kreácii odhaľujúcej nádherné nohy. Clooney (už s obrúčkou na prste) vyzeral veľmi spokojne.

Fotografi zachytili obrúčku na prste čerstvého... Foto: SITA/AP, Andrew Medichini
George Clooney a jeho manželka Amal Alamuddin Fotografi zachytili obrúčku na prste čerstvého ženáča - herca Georga Clooneyho.

Na sobáš, ktorým žili Benátky posledné dni, pricestovalo množstvo svetoznámych hviezd, hercových kolegov či kamarátov. Druhé manželstvo pre Clooneyho a prvý vydaj pre krásnu Amal tak oslavovala napríklad šéfredaktorka Vogue Anna Wintour, herec Matt Damon s manželkou, topmodelka Cindy Crawford s manželom či herecký pár Emily Blunt a John Krasinski.

Na fotografie zo svadby má exkluzívne práva magazín Vogue, takže šaty nevesty zo salónu Alexander McQueen uvidí svet až o pár týždňov. Na Pravda.sk si však môžete pozrieť, ako sa na svadobný ceremoniál vyparádili prominentní hostia.

Herec George Clooney mal celú sobotu skvelú...
Herec Bill Murray v dámskej spoločnosti máva...
+7Herec Matt Damon pomáha nastúpiť do člna svojej...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Benátky #sobáš #nohy #George Clooney #Amal Alamuddin

+ Zvoľte si vhodnú starostlivosť pre vašu pokožku, nepoužívajte hocičo.
Zvážte oblečenie aké nakupujete, môžete sa...

+ Budete sa cítiť výborne, najlepšie na prechádzke so svojím psíkom.
Nestrácajte nádej, pokračujte ďalej v sne o...