Láska s príchuťou miliónov! Salma Hayek svojho 'pracháča' nepustí

Ako čerstvo zamilovaní - presne tak sa predviedli pred objektívmi z celého sveta herečka Salma Hayek a jej bohatý manžel Francois Henri-Pinault. Spoločne vyzerali za módou.

30.09.2014 15:00
Salma Hayek bozkáva svojho manžela... Foto: ,
Mexická herečka Salma Hayek bozkáva svojho manžela Francoisa-Henri Pinaulta pri odchode z prehliadky Stelly McCartneyovej.
debata

Dvojica sa objavila na pondelňajšej prehliadke módnej dizajnérky Stelly McCartneyovej v Paríži. Dôvodom je aj fakt, že časť akcií odevnej značky vlastní práve Pinaultova finančná skupina.

Kým francúzsky miliardár sa však najčastejšie objavuje v spoločnosti v typicky biznisovom obleku, je to jeho nežnejšia polovička, ktorá má možnosť testovať všemožné odevné trendy a skúšať nové kolekcie. McCartneyovej kreácie nevynímajúc.

Herečka Salma Hayek a jej manžel Francois-Henri... Foto: SITA/AP, Zacharie Scheurer
Salma Hayek a jej manžel Francois-Henri Pinault Herečka Salma Hayek a jej manžel Francois-Henri Pinault odchádzajú z prehliadky dizajnérky Stelly McCartneyovej.

Po prehliadke, ktorá predstavila uvoľnené strihy a komfortnú luxusnú módu pre ženy, sa partneri ponáhľali na ďalšie pracovné podujatie. Bozky pred fotografmi si však vychutnali. Zdá sa, že biznis a city môžu fungovať.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #prehliadka #Salma Hayek #miliardár #Francois Henri-Pinault

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...