Krv a kusy mäsa sú fuč! Krásky zo zombie seriálu žiarili v gala

Už piatu sériu populárneho seriálu Živí mŕtvi začne čoskoro vysielať televízny kanál AMC v USA. Projekt poznajú dobre aj mnohí slovenskí diváci.

03.10.2014 12:15
debata
Herečka Lauren Cohan na premiére projektu The... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Lauren Cohan Herečka Lauren Cohan na premiére projektu The Walking Dead.

Osudy skupiny, ktorá prežila a každý deň prežíva zombie apokalypsu v modernej Amerike vznikli na základe komiksovej predlohy a získali si milióny fanúšikov po celom svete. Záverečnú časť štvrtej série sledoval rekordný počet divákov a tvorcovia môžu projekt posúvať stále ďalej, keďže komiksov s hlavičkou Walking Dead vyšlo niekoľko sérií a rozličných podlínií.

Herečka Lauren Cohan na premiére projektu The...
Herci Norman Reedus (vľavo) a Andrew Lincoln...
+6Zľava: herečky Alanna Masterson, Sonequa...

Na premiére nových častí, ktorá bola spojená s premietaním prvej z nich, nemohli chýbať ani hlavní hrdinovia. Azda najväčšiu pozornosť fanúšikov si vyslúžili dvaja hlavní mužskí hrdinovia – herci Andrew Lincoln a Norman Reedus. V záplave jačiaceho davu ochotne pózovali, rozdávali autogramy aj úsmevy.

Herečky majú pred kamerou náročnú úlohu. Okrem vypätých emotívnych scén totiž musia často likvidovať zombíkov a končia celé zafúľané, špinavé, ofŕkané umelou krvou či kusmi „mäsa“. Aj preto si asi prípravu na slávnostné premietanie užili. A žiarili. Najmä pôvabná Lauren Cohen bola neprehliadnuteľná. V červených šatách so srdiečkovým výstrihom predviedla krásnu figúru a vyzerala veľmi sexi. Jej kolegyňa Danai Gurira, ktorá je na obrazovkách neohrozenou bojovníčkou s mečmi, sa zmenila na elegantnú a distingvovanú dámu.

Herci Norman Reedus (vľavo) a Andrew Lincoln... Foto: SITA/AP, John Shearer
Norman Reedus (vľavo) a Andrew Lincoln Herci Norman Reedus (vľavo) a Andrew Lincoln pózujú pred davom nadšených fanúšikov.

Lincoln, ktorý stvárňuje Ricka Grimesa zaujal novinárov svojím vzhľadom. Keďže herci stále nakrúcajú nové časti, mnohých prekvapilo, že Lincoln je dohladka oholený a nie zarastený a neostrihaný, ako si to vyžaduje jeho postava. „Tak buď už nie som viac súčasťou seriálu, alebo sú tam flashbacky, v ktorých som našiel žiletku,“ zavtipkoval si v rozhovore pre The Hollywood Reporter herec. Odmietol však prezradiť viac. Práve nové nečakané situácie sú totiž lákadlom pre divákov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Walking Dead #Andrew Lincoln #Lauren Cohan #Živí mŕtvi

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...