Najmenšia žena sveta aj televízne hviezdy spolu: Nový 'horor' je tu!

Fanúšikovia americkej televíznej série American Horror Story s napätím očakávajú na nové časti projektu, ktorý produkčne zastrešuje televízia FX. V nedeľu sa konala slávnostná premiéra.

06.10.2014 15:18
debata
Najmenšia žijúca žena sveta Jyoti Amge pózuje... Foto: SITA/AP, Tonya Wise
Jyoti Amge a Erika Ervin Najmenšia žijúca žena sveta Jyoti Amge pózuje na pleciach najvyššej svetovej modelky Eriky Ervin, ktorá bola kedysi mužom. Aj táto dvojica si zahrala v novej sérii American Horror Story s podtitulom Freak Show.

Do Los Angeles sa zišli takmer všetci predstavitelia hlavných úloh v už štvrtom pokračovaní obľúbeného projektu z pera scenáristu Ryana Murphyho. Ten v minulosti zasadil osudy postáv do domu duchov, psychiatrického ústavu aj k čarodejníckemu kultu. Tentoraz prišiel na rad cirkus. Nie však cirkus veselých klaunov a trénovaných zvierat, ale „freak show“ – teda populárne predstavenia, ktoré v minulosti kočovali Amerikou a ľudí šokovali všemožnými bizarnosťami a hrami prírody pretavenými do človeka.

Najmenšia žijúca žena sveta Jyoti Amge pózuje...
Herečka Naomi Grossman prekvapila odvážnymi...
+11Najmenšia žijúca žena sveta - len 62...

Hoci napríklad jednu z hlavných úloh – siamských dvojčiat, ktoré majú jedno telo a dve hlavy, zverili tvorcovia herečke Sarah Paulsonovej – účinkovala v doposiaľ všetkých sériách, priestor dostali aj skutoční zjavom a fyzickou podobou výnimoční herci. Medzi protagonistami sa tak objaví napríklad najmenšia žijúca žena sveta Jyoti Amge, ktorá meria len 62 centimetrov, či žena bez dolnej časti tela – Rose Siggins, ktorá sa pohybuje pomocou skateboardu.

Rose Siggins - žena bez spodnej polovice tela... Foto: SITA/AP, Tonya Wise
Rose Siggins Rose Siggins - žena bez spodnej polovice tela si zahrala vo štvrtej sérii projektu televízie FX American Horror Story: Freak Show.

Na červenom koberci sa tieto dámy objavili po boku hollywoodskych hviezd ako Jessica Lange či Emma Roberts a právom si vyslúžili pozornosť médií. Aký veľký bude ich priestor v projekte, však diváci zistia až o pár dní, keď prvá časť štvrtej série príde na americké obrazovky. Televízna jeseň v USA bude pritom hororová – už o pár dní odpremiérujú aj nové časti projektu Živí mŕtvi, ktorý sa teší veľkej diváckej popularite.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #American Horror Story: Freak Show #Jyoti Amge

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...