Stiflerova mama je späť! Sexi päťdesiatnička s naprataným dekoltom

Jennifer Coolidge je aj po päťdesiatke verná svojmu imidžu dračice.

08.10.2014 11:45
debata

Blond herečka Jennifer Coolidge má na svojom konte takmer stovku filmových či televíznych úloh, ale do povedomia divákov sa dostala najmä vďaka jedinej. Keď si v roku 1999 zahrala v komédii Prci, prci, prcičky zrejme netušila, akú popularitu jej prinesie menšia úloha mamy jedného z hlavných predstaviteľov. Odvtedy je u divákov zapísaná ako „Stiflerova mama“.

Jennifer Coolidge na premiére filmu... Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Jennifer Coolidge Jennifer Coolidge na premiére filmu "Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day" v Hollywoode.

V spomínanej komédii sa predviedla ako sexi dračica, ktorá sa nezastaví pred ničím. A svojej filmovej postave je verná aj v reálnom živote, aspoň čo sa imidžu týka. 53-ročná herečka, ktorá momentálne promuje rodinnú komédiu „Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day“, prišla na premiéru do Hollywoodu presne tak, ako sú na ňu diváci zvyknutí.

Úzke čierne šaty nad kolená s poriadne hlbokým výstrihom. Naozaj plný dekolt blond herečky priam kričal o pozornosť. Jej doplnkami boli červené lodičky a kabelka v rovnakom odtieni. Jennifer Coolidge na červenom koberci predviedla niekoľko zvodných póz.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Jennifer Coolidge #Alexander and the Terrible #Horrible #No Good #Very Bad Day

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...