Krásna Michelle Hunziker opäť pod čepcom: Takáto bola nevesta!

Hovorí sa, že v bielom sa žena môže vydávať len raz. Moderátorka a televízna celebrita Michelle Hunziker má na to asi iný názor.

12.10.2014 17:10
debata
Televízna moderátorka Michelle Hunziker sa v... Foto: Profimedia.sk
Michelle Hunziker Televízna moderátorka Michelle Hunziker sa v piatok vydala za Tomasa Trussardiho.

Bývalá manželka speváka Erosa Ramazzottiho sa v piatok znovu vydala. Svoje áno povedala dedičovi módneho impéria Tomasovi Trussardimu v priestoroch historického Palazo della Raggione v Bergame.

Médiá boli zvedavé, ako bude vyzerať ohlasovaná svadba 37-ročnej Hunzikerovej a jej vyvoleného. Ich zástupcovia sklamaní určite nezostali, keďže moderátorka dorazila s veľkou pompou na miesto konania svadby a ochotne pózovala vo veľkolepých svadobných šatách bez ramienok.

S Tomasom Trussardim tvorí plavovláska pár už vyše dva roky a momentálne je vraj tehotná s ich druhým spoločným potomkom. Pred pár mesiacmi sa im narodila dcérka Sole. Rodáčka zo Švajčiarska je pritom tiež matkou 17-ročnej dcéry Aurory, ktorú má s ex-manželom Ramazzottim.

Mimochodom, taliansky spevák tento rok tiež znovu vstúpil do stavu manželského – jeho vyvolenou sa stala modelka a herečka Marica Pellegrinelli.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #Michelle Hunziker #nevesta #biele šaty

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...