Najkrajšia žena sveta s rozparkom do nebies. Vyrazila si naostro?!

Dohady o tom, či je naozaj priateľkou speváka a herca Nicka Jonasa trvali niekoľko týždňov. Olivia Culpo ich vysvetlila celkom jasne.

15.10.2014 00:00
debata (1)
Modelka a bývalá Miss Universe Olivia Culpo so... Foto: Profimedia.sk
Olivia Culpo a Nick Jonas Modelka a bývalá Miss Universe Olivia Culpo so svojím priateľom - spevákom a hercom Nickom Jonasom v Cannes.

V pondelok večer sa bývalá Miss USA a tiež víťazka titulu Miss Universe (získala ho v roku 2012) objavila v spoločnosti jedného z tria bratov Jonasovcov na slávnostnej večernej akcii v Cannes. Dvojica sa držala za ruky a nijako neskrývala svoje zamilované city.

Možno viac než tie však fotografov zaujali krivky príťažlivej hnedovlásky a tiež odvážny rozparok na červených šatách, ktorý sa ťahal vysoko k bedrám. Niektorí fotografi sa dohadovali, či si vlastne pod večernú garderóbu vzala nejakú bielizeň, šaty totiž viac odhaľovali a naznačovali, že je ich nositeľka naostro.

Olivia Culpo na archívnom zábere zo súťaže Miss... Foto: SITA, Julie Jacobson
Miss USA Olivia Culpo Olivia Culpo na archívnom zábere zo súťaže Miss USA v bikinách.

Každopádne však Nick Jonas pôsobil po boku svojej čerstvej lásky spokojne. Iba pár dní pred príletom do Cannes si dvojica užívala chvíľky relaxu pri bazéne v Miami. Jonas, ktorý sa vydal na sólovú dráhu, nedávno predstavil aj nový televízny projekt Kingdom, pre ktorý veľa trénoval.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Cannes #Nick Jonas #odvážna #rozparok #Olivia Culpo

+ Venujte dnes svoj čas sami pre seba, potrebujete to.
Tímová spolupráca bude kľúčom k úspechu na pracovisku....

+ Vyvážená strava a pohyb sú základmi vášho dobrého zdravia.
Ukážte čo dokážete, neskrývajte si nápady len pre...