Vojvodkyňa Catherine opäť na verejnosti. Pozrite sa, ako uchvátila!

Manželka britského princa Williama, vojvodkyňa z Cambridge Kate, sa v utorok ukázala prvýkrát na verejnosti od 8. septembra, keď kráľovský palác oznámil, že je druhýkrát tehotná.

22.10.2014 12:34
debata (4)
Vojvodkyňa Catherine a jej manžel - princ... Foto: Reuters, POOL
BRITAIN-SINGAPORE/Vojvodkyňa Catherine a jej manžel - princ William Vojvodkyňa Catherine a jej manžel - princ William na oficiálnom prijatí singapurského prezidenta.

Celú dobu trpela 32-ročná manželka britského následníka trónu veľkou nevoľnosťou. V utorok však stihla absolvovať niekoľko aktivít. Najprv sa osobne zúčastnila na prijatí singapurského prezidenta Tonyho Tana a jeho manželky v Londýne. Večer sa zúčastnila na výročnom galavečere v priestoroch Natural Museum of History v Londýne na ceremoniáli vyhlásenia cien Wildlife Photographer of the Year 2014.

Na návšteve Natural History Museum v Londýne...
Vojvodkyňa Catherine tlieskala víťazovi ceny...
+3Vojvodkyňa Catherine a riaditeľ Prírodovedného...

Práve tam opäť uchvátila aj fanúšikov jej osobného štýlu. V bledomodrých šatách z dielne svojej obľúbenej návrhárky Jenny Packhamovej predviedla štíhle nohy a príťažlivú siluetu.

Vojvodkyňa Catherine predviedla v šatách od... Foto: Reuters, STEFAN WERMUTH
Vojvodkyňa Catherine Vojvodkyňa Catherine predviedla v šatách od Jenny Packhamovej príťažlivé nohy.

Kate po boku princa Williama vyzerala podľa očitých svedkov v pohode. „Nemohla som sa dočkať, až vyjdem z domu,“ povedala podľa zahraničných agentúr vojvodkyňa Tanovi manželke, ktorá predtým vyjadrila „nadšenie“ z prítomnosti tehotnej Kate.

Kate je tehotná 12 týždňov a liečila sa z ranných nevoľností, ktorými trpela aj pri prvom tehotenstve. Prvé dieťa, princ George, oslávi v stredu 15 mesiacov. Pár v pondelok spresnil, že druhé dieťa sa má narodiť v apríli budúceho roka.

4 debata chyba
Viac na túto tému: #Kate #tehotenstvo #vojvodkyňa Catherine #verejnosť #pôvab

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....