Móda z BMD: Ficová opäť na jednotku, Radičová ukázala vylepšenú figúru

Podujatie Bratislavské módne dni, ktoré pred týždňom ovládlo prostredie bratislavskej Refinery Gallery, preverilo schopnosť osobností vhodne sa obliecť. Ako to dopadlo?

23.10.2014 00:00
debata (3)
Fotografka Petra Ficová. Foto: Daniel Kaplavka/BMD
Fotografka Petra Ficová. Fotografka Petra Ficová.

Známych tvárí sa zúčastnilo neúrekom a keďže program bol trojdňový, niektoré dokonca opakovane predvádzali obsah svojho šatníka či kúsky zapožičané len na túto príležitosť.

Medzi najpríťažlivejšie oblečené dámy akcie sa pritom opäť zaradila fotografka Petra Ficová. Mladá dáma opakovane preukazuje, žemá zmysel pre detail, dokáže mixovať triezvu eleganciu s luxusnými prvkami a vie, že menej je niekedy viac. Jednoduché dvojfarebné tunikové šaty schytené v páse doplnila honosne pôsobiacou kožušinovou bundičkou a lodičkami s výrazným zdobným prvkovm mašle nad podpätkom. Karamelová semišová listovka Yves Saint Laurent bola príjemným farebným osviežením a potešil aj svieži a takmer nahý vzhľad líčenia.

Herečka Michaela Čobejová.
Speváčka Marcela Molnárová.
+26Trénerka a podnikateľka Zora Czoborová.

Pochvalu si zaslúži aj bývalá premiérka Iveta Radičová, ktorá viditeľne schudla a karmínové tubové šaty jej vylepšenú figúru len podčiarkli. Decentné lodičky boli v poriadku, kožený skrátený blejzer s trblietavou aplikáciou okolo krku uberal roky – rovnako ako výraznejšie zosvetlené kadere. Pri nich by sme však odporučili predsa len trošku prirodzenejší tón.

Streda na BMD - Iveta Radičová. Foto: Daniel Kaplavka
Iveta Radičová Streda na BMD - Iveta Radičová.

V kategórii zrelých dám bodovala aj finančníčka Regina Ovesny Straka – stávka na čierne mladistvé šaty a jemne nadýchanou sukňou, ktorú doplnila pastelovo ružovým lesklým bolerkom, jej ubrala roky, no zároveň nevyznievala nepatrične.

Mladistvý look je už roky typický aj pre herečku Michaelu Čobejovú, ktorá za svoj vzhľad vďačí génom a tiež, čo vôbec netají, patričnej starostlivosti pod rukami odborníkov. Sivé šaty s výložkami a zvýšeným pásom boli ako solitér v poriadku. Otázne však je, či sa k nim hodilo „vampovské“ líčenie s výraznými červenými perami. Obuv v retro duchu by v inom mixe mohla fungovať na sto percent, tu však pôsobila zbytočne masívne.

Herečka Michaela Čobejová. Foto: Daniel Kaplavka/BMD
Michaela Čobejová Herečka Michaela Čobejová.

S aktuálne stále populárnym strapcovým trendom sa pohrala Zora Czoborová. Zavinovacia asymetrická sukňa vyzerala efektne a trendy. Vhodne ju doplnili členkové čižmy. Kabelka so strapcami však už bola príliš a Czoborovej by tiež svedčala tlmenejšia farba topu – limetkový tón totiž zbytočne opticky dodával masívnosť obsahu dekoltu.

Prekvapila modelka Romana Škamlová. Hoci jej vzhľad má často sklony k prvoplánovej ľúbivosti, tentoraz čierna kreácia z kolekcie NuPPL, pre ktorú tvorí, pôsobila dramaticky, no zároveň umiernene vkusne. Bolo by zaujímavé vidieť, čo by s celkovým dojmom spravilo, ak by zmenila aj spôsob úpravy svojho vzhľadu – teda namiesto plážových vĺn striktne zopnuté kadere a namiesto lesku v líčení mat – podľa nás by to výsledok ešte vylepšilo.

Streda na BMD - Romana Škamlová. Foto: Daniel Kaplavka
Romana Škamlová Streda na BMD - Romana Škamlová.

Ďalšie dámy si pozrite v galérii. Je skutočne bohatá, takže sa máte čím kochať či prípadne aj pohoršovať.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Petra Ficová #Iveta Radičová #Michaela Čobejová #BMD

+ Čerstvý vzduch a pohyb vonku zlepšia vašu kondíciu.
Nové projekty v práci vám prinesú vzrušenie a výzvy....

+ Nový športový režim prinesie posilnenie tela aj ducha.
Ak niečo pokazíte, aj si zato zaplatíte, myslite však do...