Súboj o prsia! Rihanna vs. Miley - odhalili vnady, bili sa, ktorá viac

Nezapreli sa. Dve najodhaľovanejšie hviezdy súčasnej pop-music sa zišli v stredu večer na podujatí v Los Angeles a predviedli sa v odvážnych modeloch.

30.10.2014 12:37
debata
Speváčka Rihanna si obliekla provokatívny model... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Rihanna Speváčka Rihanna si obliekla provokatívny model od dizajnéra Toma Forda.

Barbadoská rodáčka Rihanna aj niekdajšia detská hviezda Miley Cyrus si obliekli šaty z jarnej kolekcie dizajnéra Toma Forda, čestného hosťa a spoluhostiteľa charitatívnej večere amfAR. O pozornosť mlai postarané.

Speváčka Natasha Bedingfield na benefičnom...
Herečka Michelle Rodriguez.
+15Na akcii amfAR v Los Angeles nechýbala ani...

Niet však divu – kým Rihanna sa objavila v bielej hodvábnej kreácii s vysokým rozparkom, ktorá poprsie zakrývala priehľadnou látkou a bradavky len vďaka našitým metalickým plieškom, Miley zvolila čiernu kreáciu s trblietavými pruhmi rafinovane našitými tak, aby prechádzali cez bradavky.

Už keď na jeseň Tom Ford prezentoval svoju najnovšiu kolekciu v Londýne, šuškalo sa o tom, že inšpiráciou pre jeho možno až príliš odhaľujúce kúsky bola práve speváčka Rihanna.

Speváčka Miley Cyrus v kreácii od Toma Forda. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Miley Cyrus Speváčka Miley Cyrus v kreácii od Toma Forda.

Dvadsaťšesťročná hviezda však našťastie nezostala len pri provokovaní, ale naplnila aj zmysel stredajšieho charitatívneho večera. V rámci akcie, ktorá už bezmála dvadsať rokov zbiera finančné prostriedky na výskum liekov proti HIV, vydražila dve položky za sumu 135-tisíc dolárov. Za sumu 35 tisíc si domov odnášala diamantové náušnice klenotníka Harryho Winstona a neuveriteľných stotisíc dolárov zaplatila za veľkoformátovú fotografiu Elizabeth Taylorovej od Willyho Rizza.

Na akcii sa zúčastnilo množstvo známych osobností zo sveta hudby a filmu. Nechýbala napríklad herečka Gwyneth Paltrow, January Jones, Michelle Rodriguez či topmodelka Alessandra Ambrosio.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #prsia #Miley Cyrus #Rihanna #amfar #Tom Ford #priehľadné

+ Ostaňte dnes doma a oddýchnite si, potrebujete to.
Využívajte svoje odborne znalosti a osviežte si ich....

+ Nedávajte do seba kopu liekov, vaše telo s tým nie je OK.
Dnes toho budete mať na práci dosť, preto...