Banášová s Modrovským v stroji času: Milenci aj pred dve sto rokmi?!

Možno je to tak trošku zhoda okolností, že v čase blížiaceho sa Halloweenu, sa aj známy slovenský pár preobliekol do kostýmov, v ktorých by pokojne mohol vyraziť na maškarný bál. Dôvodov však bolo tentoraz viacero.

30.10.2014 17:00
Adela Banášová a Peter Modrovský Foto:
Adela Ostrolúcka (Banášová) a Ľudovít Štúr (Peter Modrovský) spoločne pokrstili kalendár, v ktorom si aj zapózovali.
debata

Moderátorka Adela Banášová a jej partner Peter Modrovský sa objavili v stredu večer na krste kalendára nadácie Kvapka nádeje. V prvom momente však boli na nepoznanie. Blondínkinu hrivu nahradila tmavá parochňa a svoje krivky spútala v dobových šatách s korzetom. Jej partner Peter volil historický oblek a nezameniteľnú bradu. Zo ostrosledovaného páru slovenského šoubiznisu sa tak na pár hodín stal najznámejší pár domácej histórie – Adela Ostrolúcka a Ľudovít Štúr.

Práve v ich podobe si dvojica zapózovala aj na stránkach kalendára nadácie Kvapky nádeje (október roku 2015 je zároveň rokom dvestého výročia narodenia Ľudovíta Štúra). A spoločne s nimi aj ďalšie známe tváre – napríklad herci Ady Hajdu a Štefan Skrúcaný, moderátorky Jarmila Hargašová-Lajčáková, Erika Judínyová či speváčka Dominika Mirgová.

Adela Ostrolúcka (Banášová) a Ľudovít Štúr...
Moderátorka Adela Banášová a jej priateľ Peter...
+3Adela Ostrolúcka (Banášová) a Ľudovít Štúr...

Práve Adela Ostrolúcka a Ľudovít Štúr sa vo štvrtok stali aj krstnými rodičmi novinky, ktorej výťažok z predaja bude určený na charitu. „Oslovili sme Peťa a Adelu, ktorých nápad hneď nadchol a súhlasili. Veľmi sa tešíme, že nám pomohli kalendár aj pokrstiť a v rámci benefičnej dražby si svoju fotografiu aj kúpili, čím tak isto podporili aktivity nadácie,“ uviedol správca nadácie Štefan Bernát.

Celkový štvrtkový výťažok z dražby fotografií sa vyšplhal k sume 2 470 Eur a okrem neho dostala Kvapka nádeje aj finančný dar v hodnote 4 000 Eur od partnerov. Doteraz pomohla Nadácia Kvapka nádeje detskej onkológii sumou takmer 1 milión EUR.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krst #Adela Banášová #Kvapka nádeje #Ľudovít Štúr #Peter Modrovský #Adela Ostrolúcka

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...