Selena Gomez kráľovnou noci: Bodovala s odvážnym výstrihom!

Americká speváčka a herečka Selena Gomez cez víkend zažiarila na prestížnom bankete v Los Angeles. Jej zmyselné tvary určite nedajú mnohým spávať.

02.11.2014 18:00
debata
Speváčka a herečka Selena Gomez predviedla... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Selena Gomez Speváčka a herečka Selena Gomez predviedla príťažlivý dekolt.

Dvadsaťdvaročná hviezda sa zúčastnila v sobotu večer na akcii LACMA Art + Film Gala, ktorú každoročne podporuje a organizuje módna značka Gucci. Z jej dielne pochádzala aj strieborná večerná róba, v ktorej sa Gomez postavila pred objektívy.

Príťažlivé krivky a bujný dekolt bol v jej prípade neprehliadnuteľný. Nebola však jedinou. Podobne sa vystrojila aj ďalšia diva s latino krvou – o 23 rokov staršia Jennifer Lopez.

Herečka Demi Moore pózuje na akcii LACMA Art +...
Herečka Amy Adams.
+9Speváčka a herečka Jennifer Lopez očarila na...

Selena Gomez narozdiel od iných celebrít nestrávila halloweensky víkend v maske či kostýme. Na svojom Instagrame zverejnila záber z dámskej jazdy, ktorú si užívala s kamarátkami medzi štyrmi stenami hollywoodskej vily.

Práve do nej sa vraj mal opäť niekto vlámať, čo herečku rozrušilo a už tretíkrát privolala políciu. Ani tentoraz nenašla privolaná hliadka na jej dome žiadne stopy po vlámaní a ani žiadneho podozrivého. Dvadsaťdvaročná rodáčka z texaského mesta Grand Prairie privolala ochrancov zákona preto, že vchod do jej domu nebol zamknutý a zľakla sa, že by mohol byť niekto vo vnútri.

Herečka na políciu volala, pretože s vlamačmi má už skúsenosti. Do jej domu sa už viackrát snažil dostať istý Che Cruz, ktorému však súd 20. júna nariadil minimálne tridsaťdňový pobyt v zariadení na liečbu psychicky narušených osôb. Dvadsaťročný muž musí po opustení spomínaného zariadenia navyše absolvovať trojmesačnú liečbu. Cruz taktiež dostal desaťročný zákaz približovať sa k speváčke a jej domu na vzdialenosť menšiu než 200 yardov (183 metrov).

Cruza prvý raz zatkli 30. marca, keď bola Gomez doma s kamarátkou. Dvojica začula pri dome zvláštne zvuky a vzápätí na ne upozornila bezpečnostnú službu. Kým sa však ochranka zmobilizovala, muž zazvonil a spýtal sa, či je speváčka doma. Otvorila mu jej kamarátka a povedala, že nie je. Muž následne odišiel, no neskôr ho polícia našla v hosťovskom dome. Druhý raz ho zatkli 4. apríla neďaleko speváčkinej vily, pričom sa tak stalo len niekoľko hodín po tom, ako ho prepustili z väzenia.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Selena Gomez #výstrih #krivky #LACMA Art #príťažlivá

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...