Ako v rybárskej sieti? Anne Hathaway na premiére prekvapila šatami

Luxusné a drahé, originálne. Ale tiež tak trošku bizarné. Šaty, v ktorých absolvovala newyorskú premiéru filmu Interstellar herečka Anne Hathaway vyvolali rozpaky.

06.11.2014 00:00
debata
Herečka Anne Hathaway si na newyorskú premiéru... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Anne Hathaway Herečka Anne Hathaway si na newyorskú premiéru obliekla netradičné šaty Rodarte.

Tridsaťjedenročná hviezda si na slávnostnú chvíľu obliekla model z dielne americkej značky Rodarte. Celá kolekcia sa niesla v inšpirácii podmorským svetom a detaily pripomínajúce siete, ale aj chaluhy, trblietavé rybie šupinky či rastliny na dne oceánov zdobili svetríky, kabáty aj šaty.

Ako umelecké dielo či kostým do divadla by to určite obstálo na jednotku, otázka znie, ako dokážu také šaty fungovať v bežnom živote. A hollywoodska herečka možno ponúka odpoveď.

Herečka Anne Hathaway si na newyorskú premiéru...
Režisér Christopher Nolan na premiére snímky...
+3Herečka Jessica Chastain v kreácii z dielne Prada.

Sama Hathaway má však s vyvolávaním rozporuplných reakcií svojím vzhľadom bohaté skúsenosti. Azda najslávnejší je moment, keď si preberala pred necelými dvoma rokmi Oscara v šatách Prada, ktoré v oblasti dekoltu pôsobili tak, akoby mala herečka vztýčené bradavky.

Na ich adresu si zavtipkovala aj počas nedávnej návštevy v šou Jimmyho Fallona. „Ak máte škálu pocitu trápnosti od 1 do 10, tak potom desiatka bola pre mňa moderovanie Oscarov s Jamesom Francom,“ vyhlásila hviezda. „A mimochodom Oscary. Tie si skoro každý spája iba s momentom, že som si sošku prevzala v šatách, o ktorých som sama vedela, že v nich moje bradavky vyzerajú ako keby mali erekciu,“ doplnila s humorom. Ktohovie, s čím si budú spájať jej film Interstellar. Ten má premiéru aj v slovenských kinách už vo štvrtok.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #Anne Hathaway #rybárska sieť #Rodarte

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...