Móda z cien country: Žiarila Kidman, za pohromu bola Musgraves

Známe dámy, najmä speváčky, ale tiež pár herečiek sa objavilo v stredu večer v Nashville na vyhlásení hudobných cien Country Music Awards 2014.

06.11.2014 15:01
debata
Herečka Nicole Kidman v šatách Roberto Cavalli... Foto: Reuters, ERIC HENDERSON
Nicole Kidman Herečka Nicole Kidman v šatách Roberto Cavalli na 48. ročníku Country Music Association Awards v Nashville.

Ako to už býva, dámy sa snažili zažiariť – výber garderóby v prípade hviezd country žánru však zvyčajne poznamenáva snaha o prvoplánovú ľúbivosť či siahanie po kúskoch, ktoré skôr pripomínajú šaty na stužkovú ako obraz súčasnej módy a trendov. Ale budiž…

Herečka Nicole Kidman v šatách Roberto Cavalli...
Speváčka Kacey Musgraves dorazila v kreácii od...
+9Meghan Linsey to veľmi neodhadla.

Ak toto opomenieme, treba uznať, že niektoré dámy vyzerali pôvabne. Napríklad šaty od Roberta Cavalliho, v ktorých dorazila herečka Nicole Kidman, jej vyslovene svedčali a pôsobili veľmi nežne a príťažlivo. Tie husté kadere k nim pasovali už menej, ale asi Nicole bez hollywoodskeho pozlátka nevydržala.

Príťažlivý model z dielne Bibhu Mohaparta prezentovala jedna z kráľovien večera, oceňovaná Miranda Lambert. Nežný ružovkastý odtieň jej svedčal a dodával priam aristokratický nádych. Po pastelovej ružovej siahla aj speváčka Kacey Musgraves, ktorej model od Oscara de la Rentu bol sám osebe nádherný. Bohužiaľ, to čo mu speváčke pridala s účesom a úpravou, sa nedá hovoriť inak ako katastrofa. A absolútne neodhadnutie kombinovania.

Speváčka Kacey Musgraves dorazila v kreácii od... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Kacey Musgraves Speváčka Kacey Musgraves dorazila v kreácii od Oscara de la Rentu.

Krátke šaty ryšavky Connie Britonovej, herečky a speváčky, pochádzali od dizajnéra Naeema Khana a boli jedným z modelov, ktorý rozhodne stál za povšimnutie. Kontrast smaragdovej zelenej a ohnivých vlasov bol vydarený. Viac si pozrite v galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Nicole Kidman #Kacey Musgraves #CMA Awards 2014

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...