Superluxusná! Geislerová žiarila na premiére v šatách za 4800 eur

V susednom Česku sa už stalo zvykom, že pri spoločenských príležitostiach a pracovných akciách, ako sú premiéry či bankety, si známe dámy berú na seba luxusné kúsky známych značiek.

07.11.2014 16:20
debata
Modelka Eva Herzigová (vľavo) a herečka Anna... Foto: Profimedia
Eva Herzigová (vľavo) a herečka Anna Geislerová Modelka Eva Herzigová (vľavo) a herečka Anna Geislerová sa na slávnostnú premiéru značky Rozprávkar obliekli do šiat Dolce & Gabbana. Spoločnosť im robil predstaviteľ hlavnej mužskej role Jiří Macháček.

Je to celkom pochopiteľné. Zastúpenie medzinárodných módnych ateliérov je v Prahe omnoho početnejšie než v skromnej Bratislave a predstavitelia týchto firiem si dobre uvedomujú, že reklama sa zíde aj na lokálnom trhu.

O poriadnu reklamu pre značku Dolce & Gabbana sa v stredu večer postarala dvojica dám – herečka Anna Geislerová a modelka a herečka Eva Herzigová. To všetko na prehliadke filmu Rozprávkar.

odkaz Šaty sa na stránke Dolce & Gabbana... Foto: Dolce & Gabbana
Dolce & Gabbana Šaty sa na stránke Dolce & Gabbana predávajú za takmer 6000 dolárov.

Kým niekdajšia topmodelka volila jeden z kultových modelov talianskeho dua – čierne čipkované koktejlové šaty – a stavila takpovediac na istotu, originálnejšia bola česká herečka a viacnásobná držiteľka ocenenia Český lev.

Geislerová si na slávnostný večer vzala model z jesennej kolekcie značky. Krátke vínové šaty áčkového strihu zo žakarového cloqué s prímesou vlny a hodvábu boli bohato vyšívané kľúčovými motívmi jesennej kolekcie. Ohurujúca je však aj cena tohto kúsku – šaty totiž stoja bezmála 5000 eur (presne 4805). Na oficiálnej stránke talianskej značky konkrétne 5995 dolárov.

Samozrejme, príťažlivá ryšavka ich mala na túto príležitosť len zapožičané. Zdá sa však, že so zástupením známej značky má mimoriadne dobré vzťahy. Veď iný kúsok predviedla pár hodín pred slávnostnou premiérou na tlačovej konferencii.

Film Rozprávkár príde do slovenských kín o týždeň – vo štvrtok 13. novembra.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Dolce & Gabbana #Anna Geislerová #Eva Herzigová

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...