Prsník Jennifer Lawrence v zábere! Žiadni hackeri, ulahodila paparazzom

Šaty z dielne Dior, ktoré si obliekla herečka Jennifer Lawrence na pondelňajšiu premiéru Hier o život síce nepatrili medzi ohurujúce kreácie, ale aspoň "chránili česť" nositeľky.

11.11.2014 17:33
debata (10)
Herečka Jennifer Lawrence (v strede) so... Foto: Profimedia
Jennifer Lawrence Herečka Jennifer Lawrence (v strede) so speváčkou Lorde a neznámou dámou v aute, ktoré ich viezlo na párty po premiére. Paparazzovia ukoristili zábery Lawrenceovej dekoltu.

To sa už bohužiaľ nedá povedať o kreácii z módneho ateliéru Mugler, do ktorej vkĺzla 23-ročná americká hviezda na párty po oficiálnej premiére. Plavovláska vyrazila na žúr v spoločnosti speváčky Lorde a v útrobách automobilu, ktorý ich priviezol to podľa obrázkov žilo a panovala tam dobrá nálada. Možno až pridobrá, keďže Lawrence si neuvedomila, že výstrih šiat sa neforemne posunul nižšie a odhalil jej pritisnuté poprsie.

Herečka Julianne Moore zažiarila v kreácii...
Herečka Jennifer Lawrence si na premiéru...
+9Na londýnskej filmovej premiére nechýbal ani...

Akonáhle si to držiteľka Oscara uvedomila, rýchlo si začala zakrývať odhalenú hruď – bolo však už neskoro, pohotové objektívy mali, čo potrebovali.

V prípade Lawrenceovej však už vlastne niet veľmi čím prekvapiť – herečka sa pred pár mesiacmi ocitla v centre škandálu s ukradnutými súkromnými fotografiami celebrít. Podobne ako mnohé jej ďalšie kolegyne, aj ona na nich pózuje nahá a veľmi provokatívne. Zábery mala posielať vtedajšiemu priateľovi -hercovi Nicholasovi Houltovi, s ktorým mala vzťah na diaľku.

Herečka Jennifer Lawrence si na premiéru... Foto: SITA/AP, Joel Ryan
Jennifer Lawrence Herečka Jennifer Lawrence si na premiéru obliekla model z kolekcie Dior.

© Autorské práva vyhradené

10 debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #Jennifer Lawrence #prsník #faux pas #Hry o život: Drozdajka - 1. časť #Mugler

+ Pozor, čo dnes zjete, škodíte tým svojmu žalúdku a črevám.
Čas na zmenu kariéry? Nasledujte svoje srdce a...

+ Pravidelné cvičenie zvýši vašu energiu a životný elán.
Osobný rozvoj vám otvorí dvere k novým príležitostiam....