Státisíce si užili koncert pre veteránov s Rihannou či Metallicou

Vo Washingtone sa v utorok večer (dnes skoro ráno SEČ) uskutočnil obrí koncert desiatok popových a rockových hviezd vrátane napríklad Bruce Springsteena, Metallicy, Dava Grohla, Eminema či Rihanny na počesť amerických veteránov.

12.11.2014 14:39
Rihanna Foto: ,
Speváčka Rihanna vystúpila na koncerte na počesť vojnových veteránov počas Veteran´s Day.
debata

Na pódiu neďaleko Bieleho domu sa pred státisícmi divákov objavili podľa zahraničných agentúr aj hollywoodske hviezdy Tom Hanks, Steven Spielberg a Meryl Streep.

Vstup na mimoriadnu akciu Concert of valor (Koncert za chrabrosť) bol zadarmo, ale organizátori vyzvali prítomných k dobrovoľným príspevkom pre vojnových veteránov, ktorí potrebujú pomoc. „Je to prvýkrát od môjho návratu domov, čo som sa cítil ocenený, a to mám 65 rokov. Zaobchádzali s nami ako so zločincami, keď sme sa vrátili domov. Nedali nám žiadnu slávnosť,“ povedal agentúre AP invalidný veterán z Vietnamu Bobby Monk.

Speváčka Rihanna vystúpila na koncerte na...
Medzi účinkujúcimi bol aj hudobník Bruce...
+3James Hetfield z kapely Metallica.

Prvý obrí koncert tohto druhu, ktorý prebiehal vo vlasteneckej atmosfére so štátnymi vlajkami Spojených štátov amerických, uniformami a štátnou hymnou, vysielala naživo televízna stanica HBO, ktorá svoje vysielanie počas koncertu uvoľnila aj pre divákov, ktorí nemajú jej predplatné.

Koncert začala Jennifer Hudson spevom americkej štátnej hymny. Vedenie HBO uviedlo, že Concert of valor sa môže stať každoročnou akciou.

debata chyba
Viac na túto tému: #koncert #Rihanna #Dave Grohl #vojnoví veteráni

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...