Sophia Loren očarí aj v 80-ke. Spomienkami na kolegov pobavila

Dojatá, nadšená, usmiata aj očarujúca - taká bola v stredu večer talianska legenda Sophia Loren, ktorú si uctili na filmovom festivale v Los Angeles.

13.11.2014 17:35
debata
Na počesť talianskej hviezdy a legendy Sophie... Foto: Reuters, DANNY MOLOSHOK
Sophia Loren Na počesť talianskej hviezdy a legendy Sophie Lorenovej sa konal v Los Angeles slávnostný večer v rámci filmového festivalu AFI Fest.

Divu európskej kinematografie, ktorá tento rok oslávila 80. narodeniny, vyspovedal pred pozvanými hosťami zo sveta filmu a šoubiznisu režisér Rob Marshall, s ktorým pracovala na muzikáli Nine. Lorenovú označil za ženu so srdcom takým obrovským ako je Taliansko.

Osemdesiatročná hviezda filmov ako Horalka, Manželstvo po taliansky či Cid pritom nezostala nič dlžná svojej povesti príťažlivej dámy. Ani osem krížikov na chrbte nebolo prekážkou v tom, aby Loren nepôsobila sviežo, rozšafne, pôvabne a sexi.

Herečka Sophia Loren posiela vzdušný bozk...
Herečka Sophia Loren bola z prijatia v Los...
+3Herečka Michelle Monaghan sa zúčastnila na gala...

Publiku, ktoré si prišlo vypočuť jej krátku talk-šou s Marshallom, vyvolala niekoľkokrát úsmev na tvári. Podarilo sa to aj vďaka spomienkam na bývalých kolegov. Pochvaly sa napríklad dočkal Cary Grant či Marcello Mastroianni. „Marcello bol skvelý. Bol to zábavný aj dramatický herec. A bol to nekomplikovaný muž. Miloval jedlo. Celé dopoludnie rozprával o obede a po obede nehovoril o ničom inom, len ako sa teší na večeru,“ spomínala Loren.

Na adresu legendárneho zvodcu Clarka Gablea uviedla, že s ním veľmi rada pracovala. „Ale mal hodinky, ktoré každý deň zazvonili o piatej poobede. A keď zazvonili, dokázal odísť uprostred nakrúcania bez toho, aby povedal dovidenie,“ prezradila herečka, ktorá tento rok vydala aj knihu spomienok.

Rok 1953: Herečka Sophia Loren vo veku 19 rokov...
Rok 1953: Herečka Sophia Loren počas kostýmovej...
+21Rok 1953: Herečka Sophia Loren na zábere z...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Los Angeles #spomienky #Sophia Loren #pôvab #AFI Fest

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...