Luxusná a spokojná. Stewart žiari a tvrdí: Môžem točiť aj zlé filmy

S úsmevom na perách a obe od hlavy po päty v luxusných kúskoch francúzskych značiek - tak sa objavili herečky Kristen Stewart a Julianne Moore na filmovom festivale v Los Angeles. Predstavili film Still Alice.

14.11.2014 00:00
debata
Herečka Kristen Stewart v kreácii Chanel. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Kristen Stewart Herečka Kristen Stewart v kreácii Chanel.

Päťdesiatštyriročná Moore a jej o tridsať rokov mladšia kolegyňa mali dobrej nálady na rozdávanie a vyjadrili sa, že zo snímky majú veľkú radosť. Stewart, ktorú na podujatie obliekol módny dom Chanel, uviedla, že jej výber filmov, na ktorých sa rozhodne pracovať, podmieňujú rozmanité faktory.

„Som plne ochotná vrhnúť sa do nejakého projektu len kvôli jedinej osobe, ktorá je do neho zapojená, alebo kvôli jednej vete, ktorú má moja postava v scenári a ktorú som vždy túžila povedať pred kamerou,“ uviedla herečka pre The Hollywood Reporter. Hoci občas sa môže stať, že výsledkom je horší film, jej to vraj neprekáža. „Viem, že som na ňom nerobila sama. A neprekáža mi to,“ komentovala hviezda ságy Twilight.

Herečka Kristen Stewart (vľavo) a jej kolegyňa... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Kristen Stewart (vľavo) a jej kolegyňa Julianne Moore Herečka Kristen Stewart (vľavo) a jej kolegyňa Julianne Moore predviedli luxusné značkové kúsky - prvá menovaná sa objavila v šatách Chanel, druhá od hlavy po päty v kúskoch Louis Vuitton.

Ako uviedla, momentálne prežíva omnoho pokojnejšie obdobie ako v čase, keď pracovala na snímkach o upírskej romanci. Vtedy totiž musela absolvovať množstvo promoaktivít a nemala takmer vôbec čas na seba.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #sláva #Kristen Stewart #Julianne Moore #Still Alice #zlý film

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...