Rezešová či Heringhová na gala charite: Mareš robil striptíz (aj) pre ne!

Už druhýkrát sa v Bratislave uskutočnil galavečer pod taktovkou módnej televízie. Okrem módy, ktorá chýbať nemohla, sa pozvaní hostia zaslúžili o výťažok, ktorý pomôže onkologickým pacientom.

20.11.2014 16:32
debata
Riaditeľka súťaže Miss Slovensko Karolína... Foto: Fashion TV
Karolína Chomisteková (vľavo) a moderátorka Mária Zelinová Riaditeľka súťaže Miss Slovensko Karolína Chomisteková (vľavo) a moderátorka Mária Zelinová.

Stredajší večer v hlavnom meste patril podujatiu Fashion Sparkling Charity Night Gala a podobne ako minulý rok, aj tentoraz bola hostiteľom televízia Fashion TV.

Riaditeľka jej česko-slovenskej pobočky Gabriela Drobová pozvala do historických priestorov Reduty zástupcov podnikateľskej sféry, veľvyslancov, ale aj mnohé známe tváre. Program bol jasný. Popri slávnostnej večeri a predstavení tvorby španielskeho módneho ateliéru Alfredo Villalba sa získavali finančné prostriedky na pomoc Národnému onkologickému ústavu.

Podnikateľ Boris Kollár s herečkou Michaelou...
Dizajnér Lukáš Kimlička upravuje šaty svojej...
+57Modelky v šatách ateliéru Alfredo Villaalba.

Už v úvode večera bolo zjavné, že výťažok zo vstupného (600 eur na pár) a príspevky jednotlivých hostí sa vyzbierali do peknej sumy. K 37-tisícom eur neskôr pribudlo ešte ďalších dvadsať za fľašu exkluzívneho šampanského.

Zaslúžil sa o to aj moderátor Leoš Mareš, ktorý v dražobnom ošiali prisľúbil striptíz. A sľub aj naplnil. Zhodil smokingové sako a košeľu. Pomáhal mu držiteľ titulu Manhunt International – urastený študent vojenskej akadémie Adam Bardy.

zväčšiť Moderátor Leoš Mareš (vľavo) urobil spoločne s... Foto: Fashion TV Czech & Slovak
Leoš Mareš (vľavo) a Adam Bardy Moderátor Leoš Mareš (vľavo) urobil spoločne s víťazom titulu Manhunt International 2014 Adamom Bardym striptíz. Aby zvýšili čiastku v aukcii.

Množstvo známych tvárí si však prišlo pozrieť aj ospevovanú módu. Španielsky módny dom Alfredo Villalba, ktorý by už čoskoro mal otvoriť aj v Bratislave, oblieka smotánku na Pyrenejskom poloostrove, ale aj v Paríži, New Yorku či Katare. Jeden model, ktorý sa ručne zdobí od 20 až do 200 hodín, vyjde v priemere na 4000 eur.

Modelky ako Viera Schottertová, Denisa Mendrejová a Denisa Dvončová či Miss Slovensko a riaditeľka súťaže Karolína Chomisteková sa predviedli v jednotlivých kreáciách a zožali potlesk. Samotný autor dizajnu, Diego Villalba, ktorý do Bratislavy pricestoval aj s bratom Alfredom, bol síce pred prehliadkou dosť nervózny, po nej sa však už spokojne usmieval.

Topmodelka Viera Schottertová v kreácii Alfredo... Foto: Fashion TV
Viera Schottertová Topmodelka Viera Schottertová v kreácii Alfredo Villalba.

Medzi pozvanými hosťami, ktorý si užili stredajší program, bola napríklad modelka Andrea Verešová s manželom Danielom, podnikateľ (a pravdepodobne jeden z najštedrejších prispievateľov) Boris Kollár s partnerkou Andreou Heringovou, moderátorka Adriana Kmotríková či herečky Zuzana Haasová a Michaela Čobejová. Viac si môžete pozrieť v bohatej galérii. Na piatok pripravujeme aj článok o móde dám. O prehliadke ateliéru Alfredo Villalba si môžete prečítať v piatok v sekcii Žena.pravda.sk.

Podnikateľ Boris Kollár (vpravo) s partnerkou... Foto: Fashion TV Czech & Slovak
Boris Kollár Podnikateľ Boris Kollár (vpravo) s partnerkou Andreou Heringhovou a manažérom a modelingovým expertom Mirom Šimoničom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dražba #striptíz #sexi #modelky #Leoš Mareš #Fashion Sparkling Charity Night 2014 #Alfredo Villalba

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...