Krásne 'verná' Dara Rolins aj štýlová Vágnerová vyrazili za luxusom

Luxus a história, ale tiež originálny dizajn a ikonické kúsky prilákali vo štvrtok večer mnohé známe osobnosti v centre Prahy. Hostiteľom bola najslávnejšia značka sveta.

23.11.2014 00:00
debata
Herečka Hana Vágnerová sa objavila na otvorení... Foto: Louis Vuitton
Hana Vágnerová Herečka Hana Vágnerová sa objavila na otvorení nového obchodu francúzskej značky ako jedna z mála dám v kreácii z jesennej kolekcie Louis Vuitton.

Reč je o módnom dome Louis Vuitton, ktorý práve v metropole Českej republiky otvoril nový zrekonštruovaný obchod. Vybrané médiá superlatívmi nešetrili. Priestor – ponúkajúci tri predajné podlažia, v ktorom nechýbajú slávne kabelky, ale aj obuv a odevy navrhnuté pod taktovkou kreatívneho riaditeľa značky Nicolasa Ghesquiérea, patrí vraj medzi najkrajšie prezentačné priestory luxusnej značky v Prahe.

Speváčka Dara Rolins (v strede) v spoločnosti...
Herečka Hana Vágnerová sa objavila na otvorení...
+15Spisovateľka Barbara Nesvadbová (vľavo) s...

Potvrdili to aj mnohé známe tváre, ktoré na slávnostný VIP večer dorazili. Pozornosť pútala najmä herečka Hana Vágnerová, na Slovensku známa najmä zo seriálov Odsúdené alebo Kriminálka Anděl. Tridsaťjedenročná kráska bola vlastne jedinou celebritou, ktorá dostala možnosť prezentovať sa v šatách z aktuálnej kolekcie. A vyzerala naozaj skvelo a originálne. O podobne upravené dámy je v Česku aj na Slovensku núdza, snáď sa to teda čoskoro zmení.

Speváčka Dara Rolins (v strede) v spoločnosti... Foto: Louis Vuitton
Dara Rollins a Eliška Dospivová Speváčka Dara Rolins (v strede) v spoločnosti Elišky Dospivovej (vpravo) a manažérky Evy Skallovej.

Pôvabná však bola aj slovenská rodáčka Dara Rolins, ktorá si večer užila v spoločnosti svojej manažérky či Elišky Dospivovej. Plavovlasá speváčka prekvapila veľmi decentným a elegantným imidžom, treba podotknúť, že už dlho nevyzerala takto nenásilne príťažlivo. Vďaka za to patrila aj šatám Prada. Dara Rolins je totiž v Česku „vernou“ tvárou konkurenčného módneho talianskeho domu.

Medzi hosťami slávnostného otvorenia nechýbal ani herečka Klára Issová, jej kolega Lukáš Hejlík, modelky Pavlína Němcová a Simona Krainová, dizajnérky Tatiana Kovaříková a Liběna Rochová či spisovateľka Barbara Nesvadbová. Veľkým prekvapením však bola osobná účasť generálneho riaditeľa módneho domu Louis Vuitton Michaela Burkeho, ktorého sprevádzala manželka. Viac z otvorenia nájdete v galérii.

Topmodelka Pavlína Němcová s nezameniteľným... Foto: Louis Vuitton
Pavlína Němcová Topmodelka Pavlína Němcová s nezameniteľným úsmevom a dievčenským imidžom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Praha #Louis Vuitton #Dara Rolins #otvorenie #Hana Vagnerová #butik

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...