Ako nahá! Topmodelka provokovala rafinovane, Diaz ani nemusela

Gala v Americkom prírodovednom múzeu v New Yorku prilákalo cez víkend do svojich priestorov známe tváre šoubiznisu. Nechýbali ani legendárne krásky - dnes už veteránky modelingu aj filmového plátna.

24.11.2014 00:00
debata
Herečka Cameron Diaz. Foto: SITA/AP, Greg Allen
Herečka Cameron Diaz. Herečka Cameron Diaz.

Reč je o herečke Cameron Diazovej a topmodelke Naomi Campbellovej, ktoré prišli podporiť akciu na počesť osláv činnosti múzea a zároveň podporiť akciu na výťažok finančných prostriedkov.

Neprehliadnuteľné boli pritom obe dámy. Campbell pútala pozornosť v priehľadných šatách, ktoré boli pošívané tisíckami drobných lakovaných plieškov. Dielo z ateliéru dizajnéra Toma Forda z nej robili najsexi dámu večera. Hoci londýnska rodáčka si nikdy nerobila starosti s nahotou a aj tentoraz vyrazila do spoločnosti evidentne „od pása hore naostro“ a len v čiernych tanga-nohavičkách, výsledok bol veľmi rafinovaný a príťažlivý.

Herečka Cameron Diaz na slávnostnom gala...
Herečka Laura Prepon.
+3Herec Benjamin McKenzie sa tiež zúčastnil na...

Štyridsaťdvaročná Diaz stavila na jasnooranžovú róbu z dielne dizajnéra Husseina Chalayna, ktorá obkresľovala jej figúru a zároveň ju celú zahaľovala. Žiadna zbytočná snaha o provokáciu, látka dokázala odhaliť prednosti postavy aj bez hlbokých dekoltov.

Topmodelka Naomi Campbell v kreácii od Toma Forda. Foto: SITA/AP, Greg Allen
Naomi Campbell Topmodelka Naomi Campbell v kreácii od Toma Forda.

Blondínka, ktorá sa naposledy predstavila divákom v komédii Sex Tape, sa už čoskoro objaví v novej adaptácii muzikálu Annie. Získala v ňom jednu z hlavných negatívnych postáv. Herečka tiež potvrdila, že by sa mala objaviť v pokračovaní úspešnej komédie Bad Teacher.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Naomi Campbell #Cameron Diaz #gala

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...