Móda z Českého slávika: Jedna ako bohyňa, druhá hotová pohroma!

Víkendové vyhlásenie Českého slávika bolo nielen prehliadkou divácky obľúbených interpretov, ale aj vkusu a štýlu prítomných. Pravda je taká, že o miere štýlu sa dalo v niektorých prípadoch polemizovať.

01.12.2014 00:00
debata
Česká topmodelka Karolína Kurková v kreácii... Foto: Profimedia
Karolína Kurková Česká topmodelka Karolína Kurková v kreácii Fendi a topánkach Jimmy Choo zažiarila.

Ak vybrať kráľovnú večera, pravda je taká, že všetky prítomné speváčky musia odísť so sklonenou hlavou – na plnej čiare ich totiž zatienila prítomná topmodelka a česká rodáčka Karolína Kurková. Táto hviezda mól a časopisov, ktorá roky žije v USA a pracuje s najslávnejšími menami módneho priemyslu, presne vie, čo jej svedčí a v čom zdôrazní svoje prednosti.

V sobotu večer to boli čierne šaty z dielne Fendi, ktoré na prvý pohľad vyzerali ako zdobené čiernym perím. Išlo však o drobné látkové kúsočky organzy prišívané precízne jeden k druhému a vytvárajúce veľmi nežný a odľahčený dojem materiálu. Dlhonohá blondínka v tejto kreácii z pera Karla Lagerfelda predviedla svoje ohurujúce nohy, ktoré už odchodili nejednu prehliadku – v ruke mala exkluzívnu pistáciovú kabelku Fendi do ruky, na nohách čierne sandáliky Jimmy Choo.

Speváčka Eliška Mrázová alias Elis na vyhlásení... Foto: Profimedia
Eliška Mrázová alias Elis Speváčka Eliška Mrázová alias Elis na vyhlásení cien Český slávik.

Kým hviezda modelingu a bývalá tvár Victoria's Secret môže byť veľkým príkladom, na celkom opačnej strane sa nachádzala v sobotu večer iná mladá, tiež plavovlasá dáma. Reč je o speváčke Elis, známejšej tiež ako Eliške Mrázovej z televíznej šou Hlas Česko Slovenska. Táto televízna hviezdička na seba strhla pozornosť počas vyhlásenia hudobnej ankety neočakávaným stylingovým mišmašom.

Červené nohavice skombinované s lesklými vzorovanými šatami s početnými skladmi a záhybmi robili všetko len nie dobrú službu Mrázovej figúre. Červená čelenka vo vlasoch umocňujúca vyčesaný úľ na spôsob 60-tych rokov a trblietavé lodičky na hrubom podpätku ešte umocňovali bezradnosť celej garderóby. Mrázová sa síce tešila z trofeje pre Objav roka – ostáva len dúfať, že tak ako ju objavil fanúšikovský svet, ona objaví cestu k modernému a patričnému stylingu pre spevácku kariéru.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Eliška Mrázová #Karolína Kurková #Elis #Český slávik

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...