Nový imidž zvodnej Salmy Hayek prekvapí! Kam sa treba pozerať?

Salma Hayek sa ukázala v spoločnosti manžela na premiére veľkofilmu Ridleyho Scotta v Londýne.

05.12.2014 12:40
debata (1)

Salma Hayek sa so svojím manželom, boháčom François-Henri Pinaultom, v spoločnosti často neukazuje. No počas londýnskej premiéry filmu Exodus: Gods and Kings prominentní manželia spravili výnimku. A tak Pinault hrdo sprevádzal svoju krásnu a temperamentnú manželku na červenom koberci. Dvojica prišla podporiť hercov Christiana Balea a Bena Kingsleyho na svetovú premiéru spomínanej biblickej snímky.

Salma Hayek a jej manžel Fransois-Henri Pinault... Foto: Reuters, SUZANNE PLUNKETT
Salma Hayek a jej manžel Fransois-Henri Pinault Salma Hayek a jej manžel Fransois-Henri Pinault pred premiérou filmu "Exodus: Gods and Kings" v Londýne.

48-ročná tmavovláska tento raz nevsadila na svoj bujný dekolt, ktorý rada a hrdo predvádza, ale práve naopak. Zostala štýlovo zahalená až po krk, v čierno-bielej decentnej kombinácii. Avšak celkom bez povšimnutia rozhodne nezostala. Síce sa prítomní fanúšikovia nemohli pokochať pohľadom na jej sexi dekolt, herečka však predviedla aspoň nohy v čiernej mini sukni.

Ben Kingsley počas premiéry"Exodus: Gods and...
Herečka Maria Valverde pred premiérou filmu...
+4 Maria Valverde počas premiéry filmu  "Exodus:...

Temperamentná kráska o svojej úlohe manželky a matky denníku „The Guardian“ povedala: „Páči sa mi byť matkou aj domácou gazdinkou, pretože to bola moja voľba. Moji priatelia, ktorí nemajú deti, už so mnou nechcú ani chodiť von, pretože vedia, že nehovorím o ničom inom než o deťoch a mamičkovských povinnostiach.“

Salma Hayek sa vydala za Françoisa-Henri Pinaulta na Valentína v roku 2009. „Áno“ si povedali počas romantického obradu v Paríži, spolu vychovávajú jedno dieťa.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Salma Hayek #manžel #Exodus: Gods and Kings

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, kľúč k úspechu.
Nebojte sa toho čo bude, pre vás všetko dopadne najlepšie ako...

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...