Hviezdna veteránka ohúrila: 65 rokov a ona vyzerá ako bohyňa!

Výročné ceny Kennedyho centra si v nedeľu vo Washingtone prevzali herec Tom Hanks, hudobníci Sting a Al Green, herečka a komička Lily Tomlin a baletka Patricia McBride.

08.12.2014 12:35
debata
Herečka Meryl Streep vyzerala na preberaní... Foto: Reuters, JOSHUA ROBERTS
Meryl Streep Herečka Meryl Streep vyzerala na preberaní výročných cien Kennedyho centra úchvatne.

Hanksovi vzdali hold režisér Steven Spielberg a herec Martin Short, zatiaľ čo Stingove skladby zaspievali Bruce Springsteen, Lady Gaga a Bruno Mars. Ala Greena si zas uctili Usher, Jennifer Hudson a Earth, Wind & Fire.

Herečka Meryl Streep.
Spevák Sting a jeho manželka Trudie Styler.
+9Laureátka ceny Kennedyho centra Patricia...

Pozornosť na seba v tento večer však strhla predovšetkým laureátka tejto ceny z minulosti – herečka Meryl Streep. Šesťdesiatpäťročná držiteľka troch Oscarov dorazila na slávnostný ceremoniál v príťažlivej róbe v kráľovskej modrej farbe a predviedla sa ako dokonalá hollywoodska diva. Vek v jej prípade akoby neexistoval – mladistvý pôvab a šmrnc, ktorý má Streep vrodený, vynikol v plnej sile a mnoho hostí si šepkalo, že hollywoodska veteránka vyzerá úžasne.

Pozitíva sa sypali aj na hlavu prvej dámy Michelle Obamovej, ktorá sa s manželom – americkým prezidentom Barrackom Obamom zúčastnila na slávnostnej recepcii. Pudrové šaty bohato zdobené flitrami a krištáľmi jej svedčali a brali dych. Záznam z galavečera odvysiela 30. decembra televízia CBS.

Herec Tom Hanks (na snímke s manželkou Ritou... Foto: SITA/AP, Greg Allen
Tom Hanks Herec Tom Hanks (na snímke s manželkou Ritou Wilson) získal výročnú cenu Kennedyho centra.

Správna rada Kennedyho centra vyberá každý rok ocenených na základe ich prínosu americkej kultúre, pričom prvý raz ceny udelila v roku 1978. Ocenenie Kennedyho centra si v minulosti vyslúžili napríklad aj Morgan Freeman, Bob Dylan, Johnny Cash, Clint Eastwood, Elton John, Oprah Winfrey, Steven Spielberg, Bruce Springsteen alebo Carlos Santana.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Meryl Streep #Tom Hanks #pôvab #vyhlásenie #Kennedyho centrum

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...