Najprv ceny, potom žúr! Takto to roztočila britská herecká smotánka

Britská herecká smotánka sa zišla v nedeľu večer v Londýne, kde rozdávali ceny British Independent Film Awards (BIFA).

08.12.2014 17:17
debata
Herečka Keira Knightley (vľavo) sa takto dobre... Foto: David M. Benett/Getty Images for The Moet British Independent Film Awards via Image.net
Keira Knightley a Emma Thompson Herečka Keira Knightley (vľavo) sa takto dobre zabávala s ocenenou kolegyňou Emmou Thompson na The Moet British Independent Film Awards 2014 v Londýne.

Na galavečere, ktorého hostia sú skutočným výkvetom ostrovného hereckého umenia, sa najviac darilo dráme Pride od režiséra Matthewa Warchusa. Zo siedmich nominácií premenila na víťazstvo tri.

Herečka Keira Knightley prišla na akciu v...
Speváčka Paloma Faith v šatách Dolce & Gabbana.
+15Herečka Gemma Chan bola stredobodom pozornosti...

Medzi ocenenými sa objavili mená menej známych hercov ako napríklad hrdinky filmu Belle Gugu Mbatha-Rawovej či Brendana Gleesona, ktorý účinkoval v snímke Kalvária. Napriek tomu, že išlo o večer nezávislého filmu, k cenám sa dostali aj herecké mená, ktoré bodujú na celej planéte a vo veľkých komerčných tituloch. Bol to napríklad Benedict Cumberbatch, ktorý si odniesol The Variety Award a jeho príhovor patril k najdojímavejším momentom večera.

Herec Benedict Cumberbatch prišiel na podujatie... Foto: SITA/AP, Joel Ryan
Benedict Cumberbatch Herec Benedict Cumberbatch prišiel na podujatie so svojou snúbenicou Sophie Hunterovou.

Jeho staršia kolegyňa Emma Thompson si prevzala cenu Richarda Harrisa a celý večer hýrila dobrou náladou. Na akcii, ktorú sponzoruje známy výrobca luxusného šampanského, sa zabávala s kolegami a neskôr robila grimasy pre objektívy s obrovskou fľašou alkoholického moku.

Pozornosť patrila aj herečke Keire Knightleyovej, ktorá vyzerala ako Snehulienka v belostných šatách s aplikáciami kožušiny. Model pochádzal od dizajnérky Simone Rocha. Severská kráska Alicia Vikander, o ktorej už médiá hovoria ako o novej láske Brita Michaela Fassbendera, síce prišla bez mužského garde, ale žiarila tiež. V modernej kombinácii Louis Vuitton.

Herečka Alicia Vikander sa zúčastnila na párty... Foto: David M. Benett/Getty Images for The Moet British Independent Film Awards via Image.net
Alicia Vikander Herečka Alicia Vikander sa zúčastnila na párty po vyhlásení The Moet British Independent Film Awards 2014. V kreácii Louis Vuitton.

Párty po oficiálnej akcii bola dlhá a divoká. Viac si môžete pozrieť aj v našej galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Keira Knightley #párty #Emma Thompson #žúr #British Independent Film Awards #Snehulienka

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...