Nádherná vojvodkyňa ohúrila v New Yorku. V šatách, ktoré už raz mala

V rámci trojdňovej návštevy britského kráľovského páru sa v utorok večer zúčastnil princ William a jeho manželka Catherine na slávnostnej večeri. Najmä tehotná vojvodkyňa bola stredobodom pozornosti.

10.12.2014 14:11
debata
Tehotná vojvodkyňa Catherine vyzerala na... Foto: SITA/AP, Jason DeCrow
Tehotná vojvodkyňa Catherine Tehotná vojvodkyňa Catherine vyzerala na slávnostnej večeri v New Yorku očarujúco.

Nastávajúca mamička si na slávnostný večer obliekla očarujúcu róbu z dielne dvornej dizajnérky Jenny Packhamovej. A vyzerala v nej úchvatne. Nikomu neprekážalo, že vojvodkyňa už model raz na verejnosti predviedla – práve naopak, takéto gestá podľa prieskumov len zvyšujú jej popularitu medzi britskými obyvateľmi aj vo svete.

Catherinino len jemne zaoblené bruško prekrývali vrstvy šifónu. Večerný model v odtieni temnej modrej doplnila briliantovými náušnicami so smaragdom.

Spokojná a usmiata vojvodkyňa už má za sebou prvé náročné mesiace tehotenstva, keď musela tráviť dni na lôžku a čeliť nevoľnostiam. Teraz však oddane sprevádza svojho manžela na pracovnej ceste, ktorá je prvou oficiálnou návštevou páru v Spojených štátoch amerických.

Britský princ William a jeho manželka Catherine... Foto: SITA/AP, John Minchillo
Britský princ William a jeho manželka Catherine Britský princ William a jeho manželka Catherine na slávnostnej večeri v Metropolitnom múzeu umenia v New Yorku.

Hoci do pôrodu ešte zostáva pár mesiacov, na budúcoročnú návštevu Číny, ktorá je naplánovaná na začiatok roka 2015, vraj už Catherine nepocestuje. „Kráľovskej rodine záleží, aby priebeh tehotenstva bol bez problémov do posledného momentu. Posledné týždne pred pôrodom sa už bude vojvodkyňa šetriť,“ uviedol zdroj z paláca.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Catherine #Jenny Packham #vojvodkyňa

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...