Tori Spelling s neverným mužom vyrazili na klzisko! V láske sa ľady pohli

Po nedávnej nevere a pobyte v liečebni to vyzeralo, že sa manželstvo herečky Tori Spellingovej a Deana McDermotta skončí rozvodom. Teraz je všetko inak.

16.12.2014 00:00
debata
Herečka Tori Spelling s manželom Deanom... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Tori Spelling s manželom Deanom McDermott Herečka Tori Spelling s manželom Deanom McDermottom a synom Finnom na akcii Disney On Ice.

Bývalá hviezda vzala svojho manžela na milosť a pre médiá uviedla, že tak spravila okrem iného pre blaho ich spoločných štyroch ratolestí. Na akcii Disney on Ice v Los Angeles, kde sa objavili v kompletnej zostave, však už hovorila zhovievavejšie.

„Veci sú momentálne stále lepšie a lepšie,“ vyhlásila 41-ročná Spelling pre magazín People. „Momentálne naozaj veľmi tvrdo pracujem na našom manželstve a na blahu našej rodiny. Sme oddaní jeden druhému,“ pokračovala blondínka.

Herečka Tori Spelling s manželom Deanom...
Herec Jason Priestley vzal na ľad svoju dcérku...
+3Herec Brandon Routh a jeho synček Leo James na...

Na podujatí Disney on Ice však Spelling s manželom neboli jedinými slávnymi tvárami. So svojou dcérkou tam zabehol aj Spellingovej seriálový ex-kolega z Beverly Hills 902 10 Jason Priestley. Medzi pozvanými sa objavila aj herečka Malin Akerman či niekdajší predstaviteľ Supermana Brandon Routh. Viac v galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rodina #Tori Spelling #Dean McDermott #snaha #korčuľovanie

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....